Dodaj do ulubionych

ospa a upal!!

05.07.12, 10:43
witam mamy dzieci po ospiesmilejak przechodzilyscie ospe w taki upal??syn mial ospe ale akkrat bylo zimniej i deszczowo i ma 4lata wic zrozumial ze na pole nie moze,wyszedl po 9dniach bo pojawily sie strupki!!a corka ma od wczoraj i nie usiedzi na miejscu a skonczyla 2latka i nie rozumie jeszcze ze jej nie wlno na pole!!aczkolwiek nie ma zdnych innych objawow narazie kilka krotek ale on achce na pole i biedna tak placze!!po ilu dniach na taki upal na pole??zapomnilam zapytac pediatry1!pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agmarta2 Re: ospa a upal!! 05.07.12, 15:23
      Mojej siostry syn teraz przechodzi ospę i pediatra pozwoliła wychodzić na dwór tylko nie bezpośrednio na słońce, i żeby często zmieniać ubranka, nawet jak lekko się spoci.
      • magdaklapacz Re: ospa a upal!! 05.07.12, 18:11
        dziekuje za odp!!wlansie dzisiaj to samo mi powiedzila znajoma,to mysle ze to jest prawda!1poszlam dzisiaj z dziecmi na spacer do lasu i duzo lepiej w lecie niz w tym zaduchu w domu!!mysle ze spcer wskazanysmile
        • goga1979 Re: ospa a upal!! 09.07.12, 09:57
          mnie to samo powiedzieli zreszta mam obydwoch synow co przechodza ospe tylko jeden juz prawie przeszedl a drugiemu sie zaczyna.Jest to dla nich okropne ale trzeba to w ten upał zniesc...tylko zeby sie nie drapali bo pozostana dziury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka