asiajulk 25.05.05, 23:07 Czy karmiliście dziecko tym mlekiem? Czy rzeczywiście pobudza apetyt? Nie chce męczyć mojego Adasia zmianą mleka więc może ktoś wie jak to jest w praktyce z Bebilonem ph 5,7. Pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bac30 Re: Bebilon ph 5,7 - czy pomaga? 26.05.05, 18:35 Nie wiem ale mojej Kaśce (ASDII)pomogło picie mięty i zimą dziurawca Odpowiedz Link Zgłoś
iwonalublewska Re: Bebilon ph 5,7 - czy pomaga? 30.05.05, 11:24 Witaj twój problem w tej chwili jest dlamnie bardzo bliski gdyż mój Kacperek (3latka)jak miał 9 m-cy jadł podobnie jak Adaś -byłam załamana i jakaś Pani pielęgniarka poleciła mi żebym kupiła bebilon pepti i po nim zaczął stopniowo jeść może nie duże ilości ale coraz częściej ,póżniej bebilon dla starszych i tak stopniowo -póżniej w szpitalu spróbowałam dać mu bebiko i wypił na raz 250 ml -to był rekord i od tamtej pory niemamy problemu z jedzeniem rano jak się obudzi to krzyczy że chce jeść!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiajulk Re: Bebilon ph 5,7 - czy pomaga? 30.05.05, 11:47 Myslisz, że powinnam spróbować bebiko? Trudno mi już uwierzyć, że cokolwiek pomoże, ale kto to wie... Beb pepti zupełnie odpada, jeszcze na kardiochirurgii próbowaliśmy go karmić pepti, ale pluł, krzywił się, wyraźnie mu nie smakował, próbowałam - smak ma rzeczywiście nieciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
bac30 Re: Bebilon ph 5,7 - czy pomaga? 31.05.05, 22:05 Cześć juz pisałam że mojej córce pomogło picie mięty i dziurawca. Do operacji jajadła normalnie.Miesiąc przed zabiegiem przestała jeść i pić. Kamienie było na siłę i 6-7 mies. dziecku dałam wszystko do jedzenia co chciało, byle zjadło.Były bułki suche i pączki ,bułki z serem, nasze zupy dla dorosłych, a przy okazji wszystkie rodzaje mleka i kaszek. Dobrze że nie miała alergii pokarmowej. Po operacji nie jadła jeszcze ok.5 mies. Dostawała peritol , lakcid , witamiy i nic, a potem olsniło moją mamę, że ona na podawała do picia miętę , dziurawiec i to pomogło. Kaśka zaczeła jeść normalnie.Dawałam jej też sok z kiszonej kapusty i z ogórów ale piła go litrami a efektów nie było. Co na temat tej diety mówili lekarze w Zabrzu i nasz pediatra nie będę pisać, ale kończyli tekstem objętnie co ale niech coś je. Życzę powodzenia Basia i Kasia Odpowiedz Link Zgłoś