nka 23.06.05, 17:29 Czy ktos z was slyszal o stowarzyszeniu Dobranocka?? Szukam namiarow, telefonow... Czy ktos z was zetknal sie moze z tym stowarzyszeniem? Bede wdzieczna za odpowiedzi... Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nautika1 Re: moczenie nocne 24.06.05, 10:22 ja próbowałam zasięgnąc tam pomocy.Zostałam skierowana do poradni w swoim mieście. nka napisała: > Czy ktos z was slyszal o stowarzyszeniu Dobranocka?? Szukam namiarow, > telefonow... Czy ktos z was zetknal sie moze z tym stowarzyszeniem? Bede > wdzieczna za odpowiedzi... > Anka Odpowiedz Link Zgłoś
nka Re: moczenie nocne 24.06.05, 15:15 ale jakos cie "olewacko" potraktowali? Warto w ogole sobie nimi glowe zawracac? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja32 Re: moczenie nocne 26.06.05, 21:15 Ja sie tam zwróciłam bo mam kłopot z synem i bardzo szbko odpisał mi pan doktór. Jutro jadę do niego na wizytę/niestety prywatną/ ale pisał, że jakbym chciała iść bezpłatnie to może mi podać dane jakiegoś specjalisty, a jest to istotne bo ostatnio byliśmy u urologa, który o sprawie nie miał zielonego pojęcia /chociaż oczywiście otwarcie sie do tego nie przyznał/. Zobaczę co jutro powie lekarz do którego jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziamamusi Re: moczenie nocne 26.06.05, 21:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=20358062&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś