elasie 08.12.05, 22:48 Jestem mamą 3,5 letniego Mateuszka (hlhs). Mieszkamy w Łodzi. Chętnie nawiążę kontakt z innymi Rodzicami z Łodzi i okolic. Pozdrawiam! Czekam z niecierpliwością! elasie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopacz_tej Re: Do mam z Łodzi! 09.12.05, 16:29 Cześć Elu. Szkoda,że nie jesteśmy z Łodzi .Cieplutkie pozdrowienia dla całej rodziny od Ewy i Julki z Koszalina. Odpowiedz Link Zgłoś
elasie Re: Do mam z Łodzi! 09.12.05, 23:07 Witaj! Też Was gorąco pozdrawiamy!I też żałujemy, że nie mieszkamy gdzieś w okolicy. Całuski dla Julci! Ela Odpowiedz Link Zgłoś
anfido Re: Do mam z Łodzi! 11.12.05, 09:17 Ja też żałuję, że nie mieszakm blisko Ciebie. Mamy jednak pewne związki. Wiele rodzin z Pomorza jest kierowana przez Klinike Kardiologii Dziecięcej i Wad Serca na operacej do Łodzi. Nie maja tak jak my dostępu do internetu, więc byłabym bardzo wdzięczna Elu, jeżeli chciałabyś wysłać mi najnowsze dane o oddziałach kardiologii i kardiochirurgii w CZMP w Łodzi. Ludzie jada tam zupełnie w ciemno, a informacje od ciebie byłyby na wage złota. Umieściłabym info o Łodzi na tablicach innformacyjnych w Akademii Mecycznej w Gdańsku. Pomogłoby to wielu rodzicom. Pozdrawiam i witam Cię znowu w naszych szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś
elasie Re: Do mam z Łodzi! 19.12.05, 22:44 Witajcie! Czy naprawdę nie ma tutaj nikogo z Łodzi. Potrzebuję pomocy do zorganizowania Gwiazdki na oddziałach kardiologicznych w CZMP? Sama nie dam rady! Odezwijcie się! Pozdrawiam! Ela Odpowiedz Link Zgłoś