bernadka.1 16.06.06, 12:45 Witajcie. Otrzymałam wiadomość ze szpitala że mamy się zgłosić z Kamilem w niedzielę do przyjecia na oddział do zaplanowanego zabiegu. Bardzo się boję. Proszę trzymajcie za nas. Bernadeta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jukilop Re: jedziemy na operację 16.06.06, 14:25 na pewno wszystko bedzie dobrze Wiem doskonale co czujesz ja jadę z synem (16 lat)w niedziele do Zabrza -na zabieg - niby prosty - co prawda -ale także sie boję bedę trzymała za Was kcuki pozdrawiam serdecznie Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: jedziemy na operację 16.06.06, 18:31 Witaj. Rozumiem Twój strach, sama to przechodziłam.Też bardzo sie bałam. Ale wierz mi będzie dobrze.Musi być...... Trzymamy za Was kciuki! Napisz jaką wadę ma Kamil i do jakiego szpitala macie się zgłosić? Pozdrawiamy Ewa i mała Julka po operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dakatela Re: jedziemy na operację 19.06.06, 13:06 Witam. Kamilek będzie operowany w Krakowie Prokocimiu. Operacja wyznaczona na wtorek 20 czerwca. Trzymajcie Wszyscy za Kamilka! - Kamilkowa Ciocia. Odpowiedz Link Zgłoś
bernadka.1 Re: jedziemy na operację 21.06.06, 11:33 Kamilek ma zespół heterotaksji. A poza tym częściowo nieporawidłowe spływy żył płucnych, zwężenie podzastawkowe aorty, małą niedomykalność zastawki trójdzielniej, nieprawidłowe spływy żył systemowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: jedziemy na operację 16.06.06, 21:23 Mocno zaciskam kciuki za Kamila. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: jedziemy na operację 16.06.06, 21:32 Powodzenia trzymam mocno kciuki !!!Gosia mama Ani (ASDII) Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: jedziemy na operację 16.06.06, 22:20 My również trzymamy kciuki, wszystko będzie dobrze. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina1122 Re: jedziemy na operację 17.06.06, 20:27 witaj ! nie moglam Ci wyslac SMSA bo nie mialam doladowanego tel. )) Bardzo mocno trzymam kciuki za Kamilka!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO!!! a Ty moja droga badz dzielna! musi byc dobrze!!! jestem z Wami myslami)daj mi znac jak tam u Was. pozdrawiam ewelina ps. dbaj o siebie. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
awa25 Re: jedziemy na operację 17.06.06, 21:16 Witaj,mam na imię Ania,mama Zosi.My czekamy tylko na potwierdzenie że sprzęt do zabiegu dotarł i prawdopodobnie we wtorek rówież jedziemy.My do Łodzi.Tymczasem bardzo zaciskam kciuki za Ciebie i Kamilka.Pozdrawiam.ANJA. Odpowiedz Link Zgłoś
bernadka.1 Re: jedziemy na operację 21.06.06, 11:30 Witajcie. Jesteśmy już po operacji. Operacja odbyła się wczoraj i wszystko poszło dobrze. Nie dało się "tylko" naprawić tak do końca zwężenia podzastawkowego aorty. Nie muszę Wam pisać co przeżywam bo wiecie. Najgorze były chwile rozstanie z Kamilem przed operacją...... Zaraz wracam do szpitala. Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Odezwę się za jakiś czas. pa pa. Bernadeta. Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: jedziemy na operację 21.06.06, 11:32 Super. Życzymy szybkiego powrotu do domu. Odpowiedz Link Zgłoś