liv24 28.07.07, 12:59 Poszukuję dla półtora rocznej córeczki pilnie terapii SI. Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.beatas20 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 04.08.07, 18:58 mam ten sam problem usiluje znales ale jak narazie bezskutecznie Odpowiedz Link
kama29 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 30.08.07, 22:27 Oto kontakt ze strony www.integracjasensoryczna.org.pl :Friedel Aleksander 0604440263 Odpowiedz Link
www.beatas20 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 31.08.07, 20:59 Kama dziekuje Ci ale chodzilo mi przede wszystkim czy jest ktos u nas co robi to nieodplatnie? Odpowiedz Link
rita78 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 05.09.07, 19:25 jeżesli jestes pod opieka neurologa lub innego specjalisty a dziecko zagrozone jest niepelnosprawnoscia lub jest niepelnosprawne mozesz sie starac o objecie opieka w ramach programu "Program wczesnej, wielospecjalistycznej, kompleksowej, skoordynowanej i ciągłej pomocy dziecku zagrożonemu niepełnosprawnością lub niepełnosprawnemu oraz jego rodzinie." wiem ze osrodek na Górnickiego prowadzi SI w ramach tego programu. jesli chcesz wiecej szczegolow dowiem sie i napisze... Odpowiedz Link
rita78 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 05.09.07, 19:26 tu jest kilka szczegolow www.nfz.gov.pl/profilaktyka/7.php Odpowiedz Link
rita78 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 05.09.07, 19:33 najlepiej zadzwon na dobrzynska: Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna nr 9 (Ośrodek Wczesnego Wspomagania) ul. Dobrzyńska 21/23 Wrocław Polska 50-427 bo oni prowadza wczesna interwencje albo do Promyka slonca, a ja postaram sie dowiedziec jak to wyglada na Górnickiego Odpowiedz Link
rita78 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 05.09.07, 19:37 www.pstis.pl/viewpage.php?page_id=35 tu tez ma dwa nieodplatne gabinety Odpowiedz Link
www.beatas20 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 05.09.07, 20:51 rita jestes wspaniala osoba .dziekuje Ci bardzo za te namiary. Odpowiedz Link
rita78 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 05.09.07, 21:31 Ośrodek Rehabilitacyjno-Edukacyjny (ORE) Stowarzyszenia OSTOJA ul. Górnickiego 37a, 50-337 Wrocław, tel./fax 0-71/322-12-24 e-mail: ore.gornickiego@ostoja.org.pl Odpowiedz Link
www.beatas20 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 05.09.07, 21:41 Serdeczne dzieki.Mysle ,ze w miare szybko zdolam zalatwic terapie dla mojego synka.Jutro juz bede dzwonila ,Pozdrawiam, Odpowiedz Link
rita78 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 07.09.07, 13:43 www.pstis.pl/viewpage.php?page_id=35 tu znajdziesz namiary na gabinet si ale ponoc kolejki okrutne:((( niestety zasiegnelam jezyka i ponoc gabinet si tylko tam maja...natomiast polecam ci goraco górnickiego...elementy Si sa tam prowadzone ale takze wszystkie inne terapie jakie sa dziecku potrzebne Odpowiedz Link
www.beatas20 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 07.09.07, 20:23 Witam Cie rito .Chce sie pochwalic .ze juz jestem po rozmowie z Pania z osrodka na Gornickiego .Juz w krotce zaczniemy zajecia.Dzwonilam tez do Pani D Burdy ale niestety nikt nie obieral.Bede jeszcze probowala.Dziekuje Ci jeszcze raz za to 'ze podpowiadasz mi bezinteresownie.Wiecej takich ludzi potrzeba nam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rita78 Re: Diagnostyka i terapia SI - gdzie we Wrocławiu 08.09.07, 22:20 bardzo sie ciesze ze udalo ci sie zalatwic terapie na gornickiego...to naprawde znakomity osrodek z rewelacyjnymi specjalistami a niestety malo znany we wroclawiu ( mowie tu o wiedzy specjalistow np. neurologow)....sama pracuje z dzieciakami niepelnosprawnymi i mimo dobrych kilku lat doswiadczenia wciaz oslabia mnie ignorancja lekarzy jesli chodzi o pomoc rodzicom wlasnie w poleceniu terapeutow....a baza wroclawska jest naprawde niezla...zycze powodzenia w terapii:))) w razie potrzeby jestem do dyspozycji:) Odpowiedz Link
www.beatas20 Re: beata 03.10.07, 16:38 witam Cie rito!Jestesmy juz po konsultacjach,ktore bardzo mi sie podobaly.Troche wolno to idzie narazie bylismy jeden raz sali rehabilitacyjnej.Mi osobiscie te zajecia sie podobaly natomiast moj synek chwilami stawial opory Pani.Mysle,ze bedzie lepiej wspolpracowal w przyszlosci.Bardzo mi zalezy na spotkaniach z pedagogiem co mamy w zaleceniu,ale jak narazie nie jestesmy umowieni.Czekamy i zobaczymy z czego bedziemy mogli jeszcze korzystac.Pozdrawiwam. Odpowiedz Link