Dodaj do ulubionych

homeopatia?

17.12.06, 19:41
Czy leczycie swoje dzieci homeopatycznie?Mój synek od 4 m-cy choruje na
zapalenie oskrzeli a ma hipoplazje lewej tetnicy płucnej.Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • polibius Re: homeopatia? 18.12.06, 09:50
      Tak..., moja córeczka leczona była homeopatycznie i z lekkiego katarku miała 4
      razy ostre zapalenie ucha, co oczywiście kończyło się antybiotykami. Mam bardzo
      negatywne wspomnienia związane z homeopatią.
      Ola
      • agamista Re: homeopatia? 18.12.06, 18:35
        Z homeopatją różnie bywa. Trzeba mieć naprawdę dobrego lekarza który
        specjalizuje się w tego rodzaju leczeniu. Mój Kubuś (23mies.) brał Homeodoze3 i
        byłam raczej zadowolona. Ale to był bardzo lekkie przeziębienie dopiero się
        zaczynało. Do samej homeopati nie mam pełnego zaufania, różne się o niej mówi,
        bała bym się leczyć nią dziecko gdyby działo się coś poważnego.
        Pozdrawiam. Mama Kubulinki.
        • molla7 Re: homeopatia? 20.12.06, 20:19
          podstawę stanowi dobry lekarz i dobrze dobrany lek. Ja też moje dziecko bez powodzenia leczyłam homeopatycznie, nie wyszło ale nie wieszam psów na homeopatii. Czesto czytam i piszę na forum homeopatia, znam tam ludzi którzy od lat z powodzeniem stosują wyłącznie homeo. Jest tam też wątek o sukcesach wobec schorzeń na które klasycznie lekarze rozkładali ręce. I absolutnie nie należy tego pojmować w kategorii cudu!!!
          leki kompleksowe takie np w/w hoeodose to nie jest arsenał klasycznego lekarza homeopaty, on leczy zazwyczaj lekami pojedynczymi w odpowiednio dobranej dawce i potencji.
          Komleksowe moga być skuteczne, jesli w składzie leku trafi sie lek ktory jest dobrany do naszych objawów i naszej charakterystyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka