Dodaj do ulubionych

Sanatorium- jaka odpłatność?

23.01.07, 13:17
Witam
Lekarka zaproponowała, żeby pojechać z Małą do sanatorium, z powodu tych oskrzeli:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=54541398&a=54541398
Czy któraś mama była z dzieckiem w sanatorium? Ile trzeba zapłacić za siebie? Dodam, ze córka ma 3,7l. Gdzieś słyszałam, że dzieci do 5lat jeżdża obowiązkowo z rodzicem (oczywiście samej w życiu bym jej nie puściła), ale jeśli jest to spora dopłata, to niestety straci na tym tylko dziecko...
Obserwuj wątek
    • ewkamak Re: Sanatorium- jaka odpłatność? 23.01.07, 17:56
      Byłam z moim synkiem(5 lat) w Szczawnicy w październiku 2006r. Płaciłam za
      siebie prawie 1500,00 zł. Miałam zapewniony jeden zabieg dziennie w tej cenie.

Nie licz na to, że pobyt w sanatorium jakoś mocno ci pomoże. Ja jestem zdania,
      że chodzi tylko o zmianę klimatu. Lepiej pojechać z dzieckiem na dłuższy urlop.
      O warunkach pobytu sama zdecydujesz. Zabiegi zawsze można sobie w jakimś
      ośrodku wykupić.

Ośrodek, w którym byłam miał dobre warunki, ala z tego co mówiły mamy które
      jeżdżą często ( bardzo chore dzieci) można trafić na kiepskie warunki. Np do
      sanatorium MSW w Sopocie dla alergików gdzie właśnie wymieniaja okna.........

I jeszcze jedno...urlop na trzy tygodnie. Nie każdemu pracodawcy to pasuje.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka