darinder 23.05.07, 08:09 witam,czy ząbkowaniu może towarzyszyć ulewanie,córce wychodzą dolne jedynki i mam wrażenie że zaczeła ulewać dużo więcej niż zwykle, rodzina twierdzi, że dziecko normalnie chudnie w oczach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ypsi79 Re: ząbkowanie-ulewanie 23.05.07, 08:29 witaj, mam ten sam i może jeszcze dodatkowy problem z moim Frankiem. Nie dość że teraz częściej ulewa i czasem 'serkuje' to jeszcze doszły mu kupki bardzo częste i bardzi rzadkie. Wczesniej ulewał może raz na 2-3 dni, kupki tez robił w takich odstępach a teraz, gdy zabkuje to jest rozdrażniony, ulewa na potege i kupki strzela z 5 do 7 razy na dobe. Aż sie boję ze się odwodni... byłam u lekarza, potwierdził że mały zabkuje i poradził aby cześciej mu dawać pierś i zapewnić spokój, bez zbędnych stresów i wrażeń. Więc myślę sobie że jeśli masz jakieś niepokoje to po 1 idz do pediatry z córą a po 2 poprostu przetrzymaj ten nie koniecznie radosny okres. Odpowiedz Link Zgłoś
buzka25 Re: ząbkowanie-ulewanie 23.05.07, 08:59 dokaldnie to samo, i ulewanie (choc nie tak czeste jak kiedys ale ejst) no i te kupki, nie sa zadkie a raczej wyglada jak popuszczenie, 3 normalne porzaden kupki a reszta takie przybrudzenie pupki Moze wy wiecie, bo po co zakaldac nowy watek: Jak dlugo rosnie zabek od momentu przebicia sie przez dziasełko?? mały ma juz dolna lewa jedynke , w niedziele sie przebila, a kiedy bedzie normlany zabek i kiedy natsepne, tak orientacyjnie oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś