connie1 28.05.07, 19:14 W piątek ogladalam chlopaka po całkowitej korekcji Fallota w wieku 6lat. Minęło lat dwadzieścia-czuje sie świetnie , pracuje i nie pamięta ,ze chorował. W echo tez ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jupora Re: Dla pocieszenia 28.05.07, 21:15 Connie, to sa zawsze budujace wiadomosci, ktorych szukamy i czytamy potem po kilka razy. Dzieki! Pozdrawiam, Justyna, mama Julka (wspolna komora) Odpowiedz Link Zgłoś
kpiekuta Re: Dla pocieszenia 28.05.07, 21:48 Chciałabym bardzo usłyszeć takie wiadomości za 20 lat o moim Kamilu. Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: Dla pocieszenia 28.05.07, 23:00 jak dobrze Connie że jesteeś z nami pozdrawiamy Cię serdecznie i dzidzię też Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Dla pocieszenia 29.05.07, 17:19 W najblizszych dniach najlepsi swiatowi specjaliści będa operowac min mlodych doroslych z wadami wrodzonymi, jesli będzie coś bardzo nowoczesnego dam znac. A sama chetnie bym wyjechała...razem z tymi specjalistami Odpowiedz Link Zgłoś
krzygasior Re: Dla pocieszenia 03.06.07, 20:11 Moja córka (17 lat) ma Fallota IV. Liczyliśmy na Prokocim (byliśmy po wstępnych rozmowach), ale wobec zaistniałej sytuacji ... musimy zmienić plany. Jak skontaktować sie z tymi specjalistami. Bardzo proszę o kontakt (606469639). Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Dla pocieszenia 03.06.07, 20:38 To juz może być operowana w 'doroslej " Klinice. Czy jest po wczesniejszych zabiegach? Odpowiedz Link Zgłoś
krzygasior Re: Dla pocieszenia 03.06.07, 21:25 W wieku 5 lat miala wykonane zespolenie "shunt" w CZD , a w wieku 6 lat zespolenie Glenna w Szwecji. Obecnie radzi sobie dobrze ale konieczna jest jeszcze jedna operacja. Do tej pory byliśmy pod dozorem lekarzy dziecięcych. Liczylismy na prof. Malca jednak w obecnej sytuacji chyba nasze plany musza zostac troche skorygowane. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika9992 Re: Dla pocieszenia 03.06.07, 13:34 Moja córak jest też po całkowietej korecji Fallota ( operacja 30 IV 07)Ma kardiochirurgii spotkałam tatę Julki z hlhs on też jest po korecji Fallota ma 32 lata operację miał w wieku 7 lat w Warszawie. Czuje się dobrze, pracuje jest wysoki a po chorobie ani śladu. Pozdramiam Aga mama Weroniki!!! Odpowiedz Link Zgłoś