ewa.z1 14.06.07, 23:49 Córka ma 10 mies. Główkę ma spoconą prawie non stop. Czy myślicie,że to jest spowodowane jakąś dolegliwością, czy po prostu - tak ma i już. Nie wiem czy dzwonić do lekarza, czy nie. Jeśli mam się wygłupić, to wolę na forum, bo jestem tu anonimowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olkaaaa Re: Poci się jej główka 15.06.07, 00:07 wiesz jest taki upał ze to chyba normalne jest Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Re: Poci się jej główka 15.06.07, 10:19 Nie dzwon do lekarza ale dla uspokojenia pogadaj przy pierwszej okazji. Pewnie coreczce jest goraco a najbardziej jest spocona kiedy ja tulisz czy karmisz? Moze jest za cieplo ubrana? Pamietaj ze grzeje ja tez kocyk pod plecami czy pupa. Odpowiedz Link Zgłoś
igale Re: Poci się jej główka 15.06.07, 20:30 ale pocenie się główki,zwłaszcza potylicy jest również oznaką krzywicy Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: Poci się jej główka 16.06.07, 00:03 Albo brak witaminy D ,albo za cieplo ja ubierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamroziuk Re: Poci się jej główka 16.06.07, 10:04 Jest upał, wszyscy teraz się pocą. Pocenie się nie jest jeszcze oznaką krzywicy! Krzywicę diagnozuje się badaniami laboratoryjnymi. A taki upał daje wszystkim w kość Odpowiedz Link Zgłoś
mamaa11 Re: Poci się jej główka 18.06.07, 21:09 witam Moje dziecko jak było bardzo male równiez sie bardzo pociło non stop miało mokrą głowkę i kark tez byłam przestraszona ale okazalo sie ze jest to po prostu taka jego natura niestety do dzisiaj a ma juz 7 lat cały czas sie poci non stop jest mokry takze wcale nie musi to oznaczac zadnej choroby profilaktycznie jednak lepiej podawac wit D zycze powodzenia i głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.z1 Re: Poci się jej główka 18.06.07, 21:39 Nie podaję już witaminy D3. A więc myślicie że to może być powód... Przyznaję że trochę się przestraszyłam. Odpowiedz Link Zgłoś