tututka 29.08.07, 18:02 Witam serdecznie! Mam pytanie do Mam Czy w ciąży robiłyscie remont (farby, rozpuszczalniki i cały ten smród)? Miało to jakiś wpływ na Wasze dziecko? Bardzo prosze o odpowiedź. Serdecznie pozdrawiam i życzę zdrówka! t. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ennkaa Re: odpowiecie? 29.08.07, 18:25 ja robiłam. Pewnie większość kobiet robi bo szykuje się przecież mieszkanie na powitanie nowego cżłonka rodziny. Też miałam wątpliwości. Wpływu nie zauważyłam, ale raczej unikałam spania w pokoju, który był świeżo wymalowany (zresztą i tak mnie mdliło) i wdychania rozpuszczalników. Starałam się jakoś tak wszystko rozplanować, zeby jeden pokój był zawsze "czysty". Dużo wietrzyłam itd. Powodzenia i zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
monia.147 Re: odpowiecie? 29.08.07, 18:36 Też robiłam remont.Nawet w miarę swoich możliwości ( 7 miesiąc) pomagałam mężowi w malowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
emml Re: odpowiecie? 29.08.07, 19:30 ależ oczywiście że ma to wpływ na dziecko, jak musisz zrobic remont to zleć to komuś np. tatusiowi a Ty na ten czas wyjedź!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś