anka2102 12.10.07, 14:07 Dziś byłam z córką u lekarza 4lata, krostki czerwone:głowa, brzuszek,plecy, nóżki. Lekarz powiedział ze to ospa. Tylko mam pytanie czy wasze dzieci miały ospę bez płynu w krostkach jak moja corka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia182.4 Re: Czy to ospa??? 12.10.07, 14:31 czesc moj syn przechodzil ospe jak mial 6miesiecy na poczatku tez nie mial takich krostek jak ty to piszesz bez plynu moga pozniej wyjsc ale nie musza.tak wiec nie masz sie czym martwic to nic nie znaczy. szybkiego powrotu do zdrowia dla twojej coreczki Odpowiedz Link Zgłoś
kapopi Re: Czy to ospa??? 12.10.07, 16:53 U mojego płyn pojawił się pozniej, po dwóch dniach zdaje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Czy to ospa??? 12.10.07, 22:49 ospa zaczyna się od czerwonych plamek, później te pierwsze podchodzą płynem i wychodzą nowe plamki, nie zdziw się jeśli jutro krost będzie znacznie więcej a w tych dzisiejszych pojawi się płyn. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: Czy to ospa??? 12.10.07, 23:37 jeżeli krostki są w owłosionej części głowey to na pewno jest to ospa! Odpowiedz Link Zgłoś