Dodaj do ulubionych

Mucosa Compositium

03.10.10, 15:09
Czy uzywłyście tych ampułek u dziecka?mój ma 2latka,jak to sie stosuje?piec ampułek jest codziennie czy 2 razy w tyg?czy opakowanie tj.5ampułek czy wiecej?
Obserwuj wątek
    • roosihana Re: Mucosa Compositium 03.10.10, 17:23
      Anet ja stosowałam przez 2 dni całą ampułkę, a resztę codziennie po pół. To daje w sumie 8 dni. Ale ja miałam przez lekarza rozpisane i inne leki. Ten lek jest na regenerację śluzówek. Otwarte fiolki trzymasz w lodówce. Najlepsze efekty daje w zastrzykach ale to już pod kontrolą lekarza.
    • anet01 Re: Mucosa Compositium 04.10.10, 11:00
      Dziękuje...mały co chwile chory teraz ma antybiotyk nic nie pomagało(gorączke 39)po antybiotyku lepiej chcę go troche wzmocnić,a i grzyb jest pewnie nadal po antyb.napewno.Mukosa może pomoze troche na wzmocnienie,naprawe jelit jak mi sprzedadza inne leki sprzedawali sanum.I potem sankombi chce już drugą kuracje przeprowadzić brał te kropelki pół roku temu i chyba troche pomogły przez pół roku żadnego katarku itp....Diete przeciwgrzybiczą mamy tzn jemy tylko elecare i kaszke holle ryżową pełnoziarnistą i brokuły 2x w tygodniu.Za 2tyg zrobie badanie na grzybice z antybiogramem i chyba zdecyduje sie podać lek.
      • roosihana Re: Mucosa Compositium 04.10.10, 11:46
        Tylko mucose podaj po skończeniu antybiotyku. Powinna pomóc na jelitka.
        • anet01 Re: Mucosa Compositium 04.10.10, 15:19
          Jak Tylko mi sprzedadza bo coś nie jestem przekonana to podam,myśle że nie zaszkodzi.U was nie było jakiś działań nieporzadanych,dobrze był tolerowany lek?to tylko kilka dni podawania.A czy podawać tę Mucose i razem sankombi czy po ampułkach dopiero sankombi
          • anet01 Re: Mucosa Compositium 07.10.10, 17:46
            Myślisz że warto podać tę Mucose?kupiłam w aptece u nas tylko sankombi bo mucosy sprzedac nie chcieli ale jest w necie 59 plus przesyłka wychodzi 80zł.Jest droga dlatego pytam czytałam gdzieś ze należy podawać przez miesiac 2-3razy w tyg wtedy mozna spodziewać sie efektu.Czy opakowanie to nie za mało?i kasa wyrzucona w błoto?
            • roosihana Re: Mucosa Compositium 07.10.10, 22:39
              Anet ciężko mi powiedzieć bo ja miałam zapisane wówczas kilka leków i mogły pomóc łącznie wraz z mucosą... Ja dawałam przez 8 dni. Inaczej nie stosowałamsad
              • koko.6 Re: Mucosa Compositium 17.10.10, 21:51
                Moja córka ma 2 latka i 4m. Lekarka przepisała jej Mucose Comp. 1xdziennie doustnie na czczo przez 5 dni czyli 1 opakowanie. Do tego Fortakehl czopki ale to też jest na receptę.
                • anet01 Re: Mucosa Compositium 08.11.10, 11:32
                  Możeszsz napisać co było nie tak ze lekarz zalecił tę mucose?coś z jelitkami,pomogło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka