03.07.11, 22:56
Mój 6 letni synek rok nie chorował a jak zaczął od stycznia to non stop, podstawowoe wyniki badań są dobre, mykoplazna, chlamydia, crp równiez dobre, Ma nocny kaszel regularnie o 1, czasem sa 2 dni przerwy i znów, leczy się atrowentem,pulmicortem i zyrteciem, bierze równiez dicoflor ponieważ gdy odstawię to jest nawracający ból brzucha i zaparcia, a teraz najgorsze z czym lekarze nie mogą sobie jak narazie od ponad 2 tyg poradzić, zaczęło się od tego że na plecach miał 3 malutkie bąbelki, mysłałam ze pogryzły go komary, na drugi dzień na brzuchu od strony guzików bocznych dostał nie wielkie czerwone 2 plamki, po 2 dniach na plecach 8 na brzuchu 3, stosowałam wg pediatry oxycort, nie przeszło, pudrokrem wg pulmonologa nieprzeszło, pimafucort wg dermatologa nie przeszło, terz fenistil 3 dzień nie pomaga dziś ma 40 na plecach, nowe sa malutkie a stare coraz większe, na brzuchu jest pięc pojawiają sięna klatce piersiowej, jutro idę do alergologa, pojutrze do gastrologa ale jestem załamana, zastanawiam sie czy pomogą, pozatym dzecko po nocy przełyka ślinę jakby mu leciało, często sika i próbuje wstrzymywać, na szczęscie nie ma gorączki, pomóżcie-
Marlena
Obserwuj wątek
    • mammajowa Re: Załamana 04.07.11, 06:56
      badania na pasożyty, ew. rozważyc w ciemno leczenie. mnie osobiście wygląda na lamblie. w każdym razie ja miałam nasilenie astmy i bąble od nich.
    • duska20 Re: Załamana 19.07.11, 19:39
      Moja córka przy takim kaszlu i wysypce na tułowiu miała glistę ludzką. To były pierwsze objawy. Po leczeniu, które niestety trwało trochę córka jest czysta. Radzę tak jak poprzedniczka zrobić badania na pasożyty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka