02.01.13, 11:39
Witam.
Czekam na wizyte u alergologa na 6 marca w przechodni na Litewskiej w Warszawie dr.Borowinska,mam sie zglosic z calym kompletem badan ktory kazali zrobic (przez telefon) OB morfologia z rozmazem ASO mocz bad ogolne kal pasozyty IgE caklowite
To bedzie pierwsza wizyta z 4 letnia cora u takiego lekaza a skierowanie dostalam od laryngologa bo.... pani doktor nie spodobalo sie ze mala jest anemiczna,bo nie je,bo ma wiecznie podkowy pod oczami,bo oczy lzawia choc nie ma zapalenia spojowek,bo ma skore sucha,"chropowata"w niektorych miejscach a jak jeszcze powiedzialam ze od ok 7-8 mies miala przez pewien okres nie tylko sucha skore ale i czerwone placki na skorze,to juz ostatecznie sie zdenerwowala i zapytala czy NIGDY NIE BYLISMY U ALERGOLOGA??? na co ze spokojem odp ze nie bo nasz pediatra od 4 lat corke prowadzi i nigdy slowa alergia nie uzyl,bo nik w rodzinie alergikiem nie jest,bo robilismy na wlasna reke kal na pasozyty 3 razy w odstepach czasu i nic nie wyszlo,bo na wlasna reke smarowalismy skore emoliatami i czasem nawet to cos dalo,bo zawsze nas zbywano ze brak apetytu to jej sam przejdzie.
Nie wiem czy cora faktycznie jest na cos uczulona,ale mam pytanie,czy do tych badan ktore wymienilam czyli OB,morf z rozmazem,mocz,ASO,IgE,kal pasozyty,powinnam jeszcze cos przygotowac na wizyte u alergologa?
Drugie pytanie,czy ktos u tej pani dr na Litewskiej byl? jaka jest?
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka