obalix Re: Klan wdów... 23.03.06, 11:10 mnie się podobało, odchamiłem sie troszki przy okazji...motyla noga;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Klan wdów... 23.03.06, 11:31 A mi nie wyjszło - zasnełem kiedyś w "Powszechnym" przy próbie odchamiania i od tego czasu ni groma - nie łażę. Ale w telewizorze albo na widjo to nawet lubię teatr. Też można łygnąć kultury i drinka jednocześnie pod spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Klan wdów... 23.03.06, 11:34 Ja wolę prawdziwy teatr: jego atmosferę, nawet te piekniej ubrane kobiety....a to wczoraj namiastka, dobre i to ... szkoda tylko, ze dla mnie z podtekstem "politycznym", a może tradycyjnie...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul uuu, dawno w teatrze nie byłaś... 23.03.06, 11:45 Ja dwa tygodnie temu - z psem na spacerze, poważnie. Tzn. podczas spaceru poszedłem do kasy po bilety, o które mnie proszono. Biletów nie było, za to rozpoczynała się akurat premiera. Z "piękniej ubranych kobiet" we foyer zobaczyłem tylko hostessy, żonę Tura i panią prorektor UwB. Reszta - nie powiem, żeby zaraz w dżinsach, ale niespecjalnie piękniej niż do roboty. A, jeszcze byłem na balecie w listopadzie w Mińsku. Nie to, żebym był snob, ale skoro gospodarze prosili... Tam rzeczywiście - głupio się czułem w garniturze, chętniej bym założył frak. Wiadomo - dyktatura Łukaszenki. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Daaawno 23.03.06, 12:00 Fakt daawno !! Ale tak to sobie wyobrażam Kiedyś kochałam teatr, wiele premier "obskoczyłam" w B-stoku ...a później jakoś tak - Samo życie a szkoda... ☺ Odpowiedz Link Zgłoś