Dodaj do ulubionych

Klan wdów...

23.03.06, 10:48
Co Wy na to ...☺
Obserwuj wątek
    • obalix Re: Klan wdów... 23.03.06, 11:10
      mnie się podobało, odchamiłem sie troszki przy okazji...motyla noga;)
      • pawlozsiul Re: Klan wdów... 23.03.06, 11:31
        A mi nie wyjszło - zasnełem kiedyś w "Powszechnym" przy próbie odchamiania i od
        tego czasu ni groma - nie łażę. Ale w telewizorze albo na widjo to nawet lubię
        teatr. Też można łygnąć kultury i drinka jednocześnie pod spektakl.
        • ja-alutka Re: Klan wdów... 23.03.06, 11:34
          Ja wolę prawdziwy teatr: jego atmosferę, nawet te piekniej ubrane kobiety....a
          to wczoraj namiastka, dobre i to ... szkoda tylko, ze dla mnie z
          podtekstem "politycznym", a może tradycyjnie...☺
          • pawlozsiul uuu, dawno w teatrze nie byłaś... 23.03.06, 11:45
            Ja dwa tygodnie temu - z psem na spacerze, poważnie. Tzn. podczas spaceru
            poszedłem do kasy po bilety, o które mnie proszono. Biletów nie było, za to
            rozpoczynała się akurat premiera. Z "piękniej ubranych kobiet" we foyer
            zobaczyłem tylko hostessy, żonę Tura i panią prorektor UwB. Reszta - nie
            powiem, żeby zaraz w dżinsach, ale niespecjalnie piękniej niż do roboty.

A, jeszcze byłem na balecie w listopadzie w Mińsku. Nie to, żebym był snob, ale
            skoro gospodarze prosili... Tam rzeczywiście - głupio się czułem w garniturze,
            chętniej bym założył frak. Wiadomo - dyktatura Łukaszenki.
            • ja-alutka Daaawno 23.03.06, 12:00
              Fakt daawno !! Ale tak to sobie wyobrażam Kiedyś kochałam teatr, wiele
              premier "obskoczyłam" w B-stoku ...a później jakoś tak - Samo życie a szkoda...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka