kasiamasna 09.04.13, 15:19 Polećcie dobrą niekoniecznie drogą pościel oraz poszewki na nią ( chłopiec) , znalazlam AMW ale poszewek to juz nic nie widze, z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiamasna Re: pościel dla alergika -roztocza 10.04.13, 08:26 Halo, ktoś pomoże w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
sonka_sonka Re: pościel dla alergika -roztocza 10.04.13, 09:50 własnie kupiłam pokrowce na poduszki Alergsova, pisałam już tu wczesniej, że przekonałam sie do pokrowców na materac, pokrowce na poduszki są rownie starannie wykonane, jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mojaolka Re: pościel dla alergika -roztocza 12.09.16, 19:56 ja polecam Pristine jedyne przebadane pokrowce i faktycznie są dobre bo te z evolonu nie dość że sztywne to i nie przyjemne w dotyku i brak takich badań jak mają pokrowce antyroztoczowe pristine www.alsos.pl/k/144/pokrowce-antyroztoczowe Odpowiedz Link Zgłoś
mojaolka Re: pościel dla alergika -roztocza 12.09.16, 19:49 wszystko w jednym miejscu www.alsos.pl/k/56/koldry-antyalergiczne Odpowiedz Link Zgłoś