gaga122 10.02.05, 21:33 Dzisiaj pani alergolog przepisała mojej półrocznej córeczce Cropoz G, proszę napiszcie mi co to jest za lek, na czym polega jego działanie, czy długo się go podaje,czy nie uczula, czy pomaga...itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikka11 Re: Cropoz G 10.02.05, 21:57 Mój syn też bierze cropos od końca grudnia 2004, efektów żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Cropoz G 10.02.05, 22:40 Ten lek (podawany jest 15-30 min przed posiłkiem) ma wyściełać jelito. Mała brała ponad rok - teraz powoli mamy się wycofywać. W Czechach i na Słowacji mozne kupić Nalcrom - odpwiednik Cropoz G - lekarze twierdzą, że jest lepszy. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
zuta1 Re: Cropoz G 11.02.05, 10:25 ma dzialanie oslaniajace, nie wchlania sie, jest wydalany z organizmu po trzech godz. Mojemu synkowi niezbyt pomogl, choc po tygodniu stosowania gdy maly dostal kolek lek odstawilam. okazalo sie potem, ze kolki sa niezaleznie od cropozu, Gdy go bral mial nadal kupki sluzowate, ale ja podawalam mu to trzy razy dziennie przed glownymi posilkami a synek jada o wiele wiele czesciej, wlasciwie co godzine chce cycusia. Nasza alergolog powiedziala, ze u niektorych dzieci niesamowicie pomaga. Warto sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza20 Re: Cropoz G 11.02.05, 10:27 Mój syn (2,5 roku) bierze Cropoz od 2 tygodni (wczesniej Ketotofen). Mam wrażenie, że jest gorzej, źle spi, ma bóle brzucha, pojawiła sie paskudna wysypka. Podejrzewam, że winowajca jest własnie Cropoz. Odpowiedz Link Zgłoś
mts100 Re: Cropoz G 11.02.05, 20:24 Mojej córce alergolog też przepisał ten lek. Daję jej go już tydzień i mam wrażenie że ma po nim bóle brzuszka, szczególnie w nocy. Na razie dzis nie podałam jej leku, zobaczę czy noc będzie spokojniejsza, czy to Cropoz jest winowajcą. Odpowiedz Link Zgłoś