Dodaj do ulubionych

do Chlebusia

13.05.05, 13:44
ja wiem ze mnie samej czasem nie starcza samozaparcia na zaprzestanie
bezsensownych dyskusji z idiotami, na dodatek chorymi psychicznie
rozszczepiencami, i nie daje w zwiazku z tym najlepszego przykładu, ...
ale daj sobie spokój z Izado/ monaluiza i kom tam jeszcze, po prostu szkoda
czasu i łączy...
pozdrawiam.
ps. uwielbiam smakowity chlebus
Obserwuj wątek
    • chlebusia Re: do Chlebusia 13.05.05, 19:31
      Dzięki, dzięki!!!!
      Wczoraj zafundowałam sobie sama kurację - zajrzałam ostatni raz na forum, po
      czym z zakładek wyrzuciłam link do forum i wytrzymałam do dziś do 13-tej. Mam
      jednak nadzieję, że pisałam dziś już ostatni raz, już w formie bardziej
      ironicznej, bo już się z tego znów śmieję. Niestety mam stałe łącze i nie mam
      naturalnego hamulca (finansowego), a czasami rzeczywiście szkoda.
      Serdecznie podrawiam!
      Jolka Chlebusia
      PS. Oprócz chlebka (pysznego) polecam owoce - już nie mogę się doczekać. Ach te
      truskaweczki, śliwki, czereśnie, porzeczki. I jak z tym internetem nie znam
      prawie granic - objadam się bez pamięci.
    • izado Re: do Chlebusia 13.05.05, 21:30
      izia30 napisała:

> ja wiem ze mnie samej czasem nie starcza samozaparcia na zaprzestanie
      > bezsensownych dyskusji z idiotami, na dodatek chorymi psychicznie
      > rozszczepiencami,

Oooo, skąd ja znam to przeurocze, przegrzeczne i przewysokiej klasy słownictwo?
      Jak miło Cię znowu widzieć smile)) A tak przy okazji, jak tam Twój
      sanitariusz??? smile)))))

Iza.
      • izia30 [...] 16.05.05, 11:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • hanna73 do izy 16.05.05, 23:08
          iza,
          daj spokoj. nerwy nie za bardzo ci puscily, skoro az twoj post zostal usuniety?
          nie daj sie prowokowac.
          • izia30 Re: do izy 17.05.05, 09:39
            i ciekawe kto go usunął? bo chyba nie chlebusia?
            • jzabro Re: do izy 17.05.05, 10:06
              Iziu30, szkoda czasu na te prowokacje. Co prawda w niektórych kwestiach sie z
              Tobą nie zgadzałam, ale teraz szczerze radzę, szkoda nerwów. Przeczytaj w
              wolnej chwili posty Izado na forum zdrowie, tam też wszczynała kłótnie. Zresztą
              tam można znaleźć nawet jej nazwisko. Ciekawe na jakiej uczelni pracuje Pani
              Izado/Monaluiza, bo musi być tam osobą ogromnie niedocenianą.

P.S. Pani Izado- proszę mojej wypowiedzi nie rozkładać na czynniki pierwsze, ja
              nie oczekuję od Pani odpowiedzi. Podziwiam wiedzę, ale skąd tyle jadu w Pani
              wypowiedziach? (pytanie retoryczne). Gdy przyszła Pani na to forum była Pani
              zielona w sprawach alergii u Zosi, wiele pomogła Pani Kruffa. Ale jak widac
              wdzięczność trwała krótko.

Mimo wszystko pozdrawiam obie Panie i życzę Zosi wszystkiego najlepszego z
              okazji minionych imienin.
              • izado Re: do izy 17.05.05, 21:29
                Jzabro, jesli merytoryczna dyskusja oznacza dla Ciebie rozkładania na czynniki
                pierwsze to już Twój problem. Uprzejmie informuję, że z powodu Twojego
                widzimisię nie zamierzam zmieniać sposobu dyskutowania, a Ty nie jesteś
                stosowną osobą by mi mówić, który post mam komentować, a który nie. To po
                pierwsze.
                Po drugie, możesz sobie darować porady dla izi30 o poczytaniu forum zdrowie
                (jak również kilka innych forów dyskusyjnych, na których mnie nigdy nie było, a
                na któych ona wieszała na mnie psy) - ona tego nie musi robić, bo jest autorką
                tychże kłótni, zresztą nie tylko ze mną.
                Po trzecie, mojego nazwiska nigdy nie ukrywałam, gdzie pracuję też nie i
                swojego nicku nie zmieniam, bo biorę odpowiedzialnośc za wszystko co mówię i
                piszę, w przeciwieństwie do szanownej izi30, która co rok jest kim innym,
                innego stan cywilnego, z dzieckiem w innym wieku i na co innego chorym.
                Po czwarte, bardzo Cię proszę przytocz mi moje wypowiedzi ziejące jadem - nie
                życzę sobie oskarżeń niepodpartych argumentami.
                Po piąte, chciałabym się dowiedzieć na czym ma polegać moja wdzięczność Kruffie
                i czym tejże ubliżam. Bo chyba nie tym, że nie wielbię jej doktor Z. i nie tym,
                że nie mam tego samego zdania co ona.
                Po szóste, post izi30, został usnięty nie bez powodu. Kilka osób pisało tutaj,
                że ostatnio często klika w kosz i jakoś nic nie zostało usunięte, tylko właśnie
                ten jeden post. Jak myślisz, dlaczego?

Iza.
                • jzabro Re: do izy 17.05.05, 22:14
                  Proponuję wiecej czasu spedzać z dzieckiem a mniej przed komputerem. Dobranoc,
                  bo idę sie przytulić do mojego Skarbika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka