agnieszka752 Re: Wodoglowie wrodzone 15.03.07, 13:40 No proszę!!! Jaka pozytywna wiadomość. Cieszę się razem z Wami. Oby jak najwięcej takich wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
olliczek48 Re: Wodoglowie wrodzone 15.03.07, 13:46 Dzieki Agnieszko trzymaj za nas kciuki ja jestem dobrej mysli.Napisalam bo chcialam dodac otuchy innym rodzicom.Pozdrawiam Odpowiedz Link
olliczek48 Re: Wodoglowie wrodzone 15.03.07, 22:04 dzieki bardzo fajnie jest moc z kims(poza rodzina)podzielic sie taka informacja.pozdrowionka olliczek48 Odpowiedz Link
senses27 Re: Wodoglowie wrodzone 08.07.07, 10:28 ja mam podobnie. Moja córka miała być tylko roślinką. Teraz ma 6 lat, jest najbardziej pyskatym dzieckiem na świecie, ruchliwym (chociaż jeszcze są problemy w nierównym terenie), jest bystra, zadaje mnóstwo mądrych pytań.... Jest cały czas rehabilitowana, chodzi do przedszkola integracyjnego, jest bardzo OK. Ale myślę, że mimo wielkiej miłości i poświęcenia, wiele zależy jednak od szczęścia - po prostu nam się udało i wszystko poszło w dobrym kierunku, czego życzę wszystkim dzieciom i ich mamom. Odpowiedz Link
agula316 Re: Wodoglowie wrodzone 30.07.07, 02:20 Trudno jest mi owiedzieć jak bardzo Wam zazdroszczę!!Niestety moja córeczka nie ma tyle szczęścia...Jednak zgadzam się, miłość, miłość i miłość jest najlepszym lekarstwem. Amelka miała nie żyć już dawno i do dziś jest zjawiskiem dla lekarzy. Wg mądrych książek, ma za małą ilość mózgu (4,5mm) by żyć, oddychać, a tymczasem jest cudowną uśmiechniętą królewną i jak to na księżniczkę przystało, nie chodzi i nie mówi, bo przecież mama jest jej sługą i chętnie zrobi wszystko:) Tak bardzo ją kocham, że nauczyłam się z nas żartować i dla mnie Amelka to dziecko cud. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
olliczek48 Re: Wodoglowie wrodzone 30.07.07, 16:33 Bardzo mi przykro ze u Was tak to wyglada natomiast jestem pelna podziwu dla Krolewny z tego wzgledu ze na przekor wszystkiemu i wszystkimradzi sobie na tyle ile umie . DZieki za posta caluski dla Malej i pozdrowionka dla dzielnych rodzicow .Trzymam za Was kciuki i mam nadzieje ,ze i Wam sie uda pokonacwszystkie trudnosci.Gratuluje poczucia humoru to tez poza miloscia jest bardzo wazne papa. olliczek48 Odpowiedz Link