Dodaj do ulubionych

zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!!

26.03.05, 11:26
Sa pierwsi odwazni wink))))
Od dzis sa pierwsze zdjecia na stronie naszych dzieci - pozwolilam to sobie
zamiescic w zakladce kto jest kim na naszym forum i link jest przy imieniu
dziecka wink))))
Polecam podobny sposob pokazania swojego dziecka pozostalym zainteresowanym wink)))
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 28.03.05, 18:45
      Juz sa nastepni chetni wink)) Zapraszam wink))
    • madziulaw zażalenie... 29.03.05, 10:17
      buuuuuu, a ja tez wysłałam zdjęcia Mikołaja, a nie ma.....
      Magda
      • joln Re: zażalenie... 29.03.05, 11:04
        eee, a ja tam widze Twojego uroczego kawalera...
      • madziulec Re: zażalenie... 29.03.05, 11:11
        Jakiej przegladarki uzywasz?????
        • madziulaw Re: zażalenie... 29.03.05, 11:16
          nie wiem jakiej wyszukiwarki uzywam....
          a może ja źle szukam...
          wchodze w link Kto jest kim i co dalej (szukam mojej wypowiedzi?)
          • madziulec Re: zażalenie... 29.03.05, 11:20
            Wchodzisz na strone wink))) I pod swoim nickiem masz linki do zdjec swojego
            dziecka wink)))))
            • madziulaw Re: zażalenie... 29.03.05, 12:40
              Wchodze na stronę, na czerwono zaznaczaone sa odsyłacze do stron (tam gdzie
              są), a koło nas nie ma ...
              Sprawdze jeszcze w domu..
              Dzięki wielkie
              • madziulec Re: zażalenie... 29.03.05, 13:46
                Masz przy imieniu dziecka dwie cyferki 1 i 2 wink)))
                i to sa wlasnie te odnosniczki wink)))
              • azosiolek Re: zażalenie... 29.03.05, 14:50
                Bo Ty Madziula pewnie sprawdzasz na forum (ja tez tak najpierw zrobilam), a tu
                trzeba wejsc na strone refluks-moczowy.w.interia.pl i tam w zakladce "Forum
                dyskusyjne" "Kim jestesmy" sa zdjecia - i Mikolaj tez jest, bardzo przystojny
                blondynek, przyznaje.
    • edie28 Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 29.03.05, 12:55
      Zgłaszam chęć wystawienia zdjęcia na stronie -smile))
      Pytanko: czy jest jakiś limit wielkości zdjęcia ???
      Czy mam fotkę wysłać na maila do Ciebie madziulec ??

Pozdrawiam,
      • madziulec Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 29.03.05, 13:44
        I tak do mnie mozna przeslac dowolnej wielkosci wink)
        Ja zmieniam do wielkosci 800 x 600 smile) I dostosowuje by najszybciej sie
        otwieralo wink))
        I mala do mnie na poczte gazetowa albo na magdunia@kki.pl
    • grazka8 Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 29.03.05, 14:18
      A ja widzę wszystkie zdjęcia,które wysyłacie są super a moje dziecko jak zwykle
      brudne jak nie mordka upaćkana to świeżo ubrana piżamka i w tych butach ,które
      ma na obcasie (oczywiście moje)to chodzi po domu i trzaska w nich dobrze że
      nikt nie mieszka pod nami.
      • madziulec Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 29.03.05, 14:26
        Przeciez to wlasnie jest Twoje ukochane dziecko smile)))))))))))))
        • grazka8 Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 29.03.05, 14:33
          Madzia wszystkie są super,aż miło popatrzeć jakie są cudne te nasze refluksiaki
          a Ty Madzia nie pokażesz nam swojego kawalera trochę już urósł od tamtego
          zdjęcia zamieszczonego na tym drugim forum chyba poszukam kawalera dla Amelki
          tak odrazu zrobiło się kolorowo na tym forum.
          • madziulec Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 29.03.05, 14:33
            No to za chwilke bedzie wink)))
          • madziulec Myszol tez na stronie 29.03.05, 14:40
            zeby zachecic innychwink)))
            • grazka8 Re: Myszol tez na stronie 29.03.05, 14:51
              Poprosimy o namiary na Waszego fryzjera,fryzurka bomba my to mamy nie sforne
              loki,których ni cholry nie uczeszesz i czym bardziej brudne włoski tym więcej
              loków.
              • madziulec Re: Myszol tez na stronie 29.03.05, 14:59
                on ma takie wlosy od urodzeniasmile)))
                A teraz by dac odpor zlym mocom ja go obetne przed pierwszymi urodzinami...
                • grazka8 Re: Myszol tez na stronie 29.03.05, 15:09
                  Madzia jeszcze jedno tak strona o chorobach,o refluxie............ no super
                  teraz już całkiem Cię rozumię Twoje obawy.Włożyłaś w to tyle pracy tyle
                  serca,że chce się wszystko czytać jednym tchem i niech się nikt nie odważy
                  ściągać bo zostanie posądzony o plagiat to nie są żarty niech każdy uszanuje co
                  zostało zrobione na tym forum i nie zajęło to godzinki lub dwie są to miesiące
                  ciężkiej pracy(wiemy o kogo chodzi)szanujmy pracę naszej koleżanki i siebie
                  nawzajem.
                  • madziulec refleksja ;-) 29.03.05, 16:04
                    Powiem Ci tak: i to bez wzgledu na strone...
                    Kazdy boi sie cos zaczac. I jesli ktos zacznie to raptem sie okazuje, ze sukces
                    ma wiele matek... Jak z kolei cos sie nei wiedzie - nikt nie chce sie pod czyms
                    podpisac... To normalne...
                    Tu nawiaze do forum Chore dziecko... Tez zaczela istniec strona.. I co?? Raptem
                    byly klotnie nawet czyja jest ta strona - czy forumowa, czy osoby, ktora ja
                    stworzyla, wlozyla od cholery pracy, a ie byla jednoczesnie tworczynia forum...
                    To trudne sprawy, ale jednak moze nie tyle chodzi o plagiat. Chodzi wlasnie o
                    to, ze ktos zaczyna, bo cos jest potrzebne. A jak widac, ze sa juz te setki
                    postow to potem kazdy chce miec takie samo forum i strone z setkami odwiedzin,
                    setkami postow, lekarzami, ekspertami, choc nie jest to latwe....
                    Nie, naszemu forum daleko do doskonalosci. ja o tym wiem. Tak samo i stronie.
                    Ale mam nadzieje, ze caly czas bedzie lepiej, czego sobie i Wam zyczewink))))))
    • madziulaw Azosiołku, dziękuję ...znalazłam wreszcie 29.03.05, 15:29
      Nie wiedziałam, ze to na interii... kurcze..
      Dziękuję za miłe słowo, ale Mattiego zdjęcia to ja nie znalazłam,
      niestety...Czekam..

Piękne dzieci te nasze Refluksiaki...

Madziulec - czy można prosić o zaktualizowanie informacji na temat Mikołajka.
      Jest napisane zum - a już wiemy, że ma odpływy III stopnia. Dopisz proszę -
      reflux III - ciego stopnia.

Buziaki

PS. Ale fajnie popatrzeć na te nasze "wspólne" Maluszki.
      • madziulec Re: Azosiołku, dziękuję ...znalazłam wreszcie 29.03.05, 16:00
        Dane zaktualizowane wink))))
        Prawde mowiac sledze wszystkie watki, ale nie zawsze konotuje, by zaktualizowac
        info dotyczace choroby dzieckawink)))
      • azosiolek Re: Azosiołku, dziękuję ...znalazłam wreszcie 29.03.05, 19:04
        Zdjecie Mattiego obiecuje dac, tylko ostatnio jakos nie robilismy, a chcielismy
        dac w miare aktualne. Jak juz wrocimy do domu po cystoskopii, to spokojnie sie
        do tego zabiore.
        A.
        • madziulaw Re: Azosiołku, dziękuję ...znalazłam wreszcie 29.03.05, 20:33
          kiedy macie ta cystoskopie?
    • kasik111 Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 29.03.05, 21:28
      Chyba jakaś tępa jestem, głowię się jak zobaczyć te zdjęcia naszych dzieciaczków
      • madziulaw Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 29.03.05, 21:32
        Kasiu - Azosiolek podał - wchodzi się przez interię reflux - znajdź gdzieś pod
        spodem zapisany jest adres
    • madziulec wszystkie prosby jak dotad zrealizowane ;-))) 31.03.05, 09:32
      Czy nikt wiecej nie chce?????
      A tyle mamy osob na forum.....
      Wysterczy przeslac fotke dowolnego wymiaru do mnie i ja umieszczam na naszej,
      refluksowej stronie w zakladce "kto jest kim" wink))))
      Ze wzgledu mimo wszystko na spora ilosc forumowiczow ilosc zdjec jednego dziecka
      ograniczona do 3 wink)))
      • kargab Re: wszystkie prosby jak dotad zrealizowane ;-))) 01.04.05, 08:57
        Ja chcę,wysłałam do ciebie fotki mojej córki i wreszcie wiem jak wejść,żeby
        pooglądać inne dzieci,z góry bardzo dziękuję.
    • katarzyna.br Re: obejrzalam zdjęcia 01.04.05, 11:18
      Macie naprawdę śliczne dzieci - z dużymi oczami i bujnymi wloskami - ah, kiedy
      Ninka będdzie miala takie loczki??

Pozdrawiam
    • elwlos Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 01.04.05, 22:00
      Dzieciaczki są wprost przecudne. A te bujne loczki, szkoda że mój Kacper nie ma
      takich włosów.
      Właśnie wysłałam zdjęcia mojego szkrabika, wiec niedługo można będzie go
      obejrzeć.
      Pozdrawiam, Ela
    • maniakow Re: zdjecia naszych dzieci na stronie NOWOSC!!!!! 05.04.05, 16:41
      Wysłałam zdjęcia Emilki.
      Pozdrawiam.

P.S. Jesteśmy z Zielonej Góry - brak na stronie tej informacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka