sigvaris 20.05.05, 01:46 Zajrzyjcie na wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=24099907 jeśli ktoś może i ma czas... niech zareaguje/ zajrzy/ wyśle maila. Ważne. I dla osób bardzo zajętych dodam, że dotyczy bardzo chorego chłopczyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigvaris Re: Potrzebna i Wasza pomoc! eMamy z forum alergi 20.05.05, 01:51 ten link, coś kiepsko działa, podam raz jeszcze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=24099907 Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Potrzebna i Wasza pomoc! eMamy z forum alergi 20.05.05, 09:55 Byłaś pierwsza Napiszcie prosze ) Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
sigvaris Re: Kruffa 20.05.05, 22:59 My to do Częstochowy.. za TYLKO takie problemy powinnyśmy pójść na kolanach. Spędziłam z moją Martą miesiąc w szpitalu, ostatnio tylko... Tylko miesiąc, patrząc na inne mamy. Byłam pięciokrotnie w szpitalach z moim jedynym dzieckiem, na różnych oddziałach, bo przez długi czas nikt nie wiedział o co chodzi... Napatrzyłam się na takie problemy, że uważam się za WYJĄTKOWĄ FARCIARĘ. W przypadku Kacperka, to nawet nie problem jest, co... nie chcę użyć tego słowa. No MEGA sprawa. Piszmy. Piszmy nawet kolejny raz. Dzięki )) Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Kruffa 21.05.05, 08:11 Dokładnie - też uważam się za szczęściarę ) Na dodatek moje znajoma jest osobiście zaangażowana w tą akcję, bo zna dziecko i jego mamę. Wiem, że jest wiele takich apeli, jesteśmy zasypywani mailami, sms'ami, ale w tym przypadku chodzi o zwykłego maila z poparciem. Mam wrażenie, że tamte posty zniknęły dlatego wklajam link to strony Kacperka www.kacperek.prv.pl/ Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
jusiaz Re: Kruffa 21.05.05, 12:53 Ja też się dołącze do Was, bo też jestem szczęściarą. Mam zdrowe dziecko, a to największy dar. Rodziców Kacperka, podziwiam za odwagę, trud i siłę, żeby pomóc Kacperkowi by mógł żyć jak inne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiaz Re: Potrzebna i Wasza pomoc! eMamy z forum alergi 20.05.05, 12:49 Wysłane! Odpowiedz Link Zgłoś