Gość: Vika IP: *.ewave.at 01.10.02, 17:41 Jestem zla jak pierun w ciapki z ogonkiem i mordka zebata!No bo miala byc powiesc a autorow gdzies ponioslo i nie wracaja.To co robimy?czesc mam juz opracowana ale mnostwo materialu mi brak!Co dalej?:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Vika.. 01.10.02, 18:07 w piersi się biję za opóźnienia zawiązane z rozdziałem o weselu polsko rosyjskim..,.. słowo honoru - do końca tygodnia utknęłam przy budżecie i marketing planie.. ale jak się obrobię - napiszę.. nie nerwujsia krasawica...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Agus!!!!! IP: *.ewave.at 01.10.02, 18:13 Tylko zeby porzadnie chlali i zeby ze dwa trupy byly bo na porzadnym rusko polskim weselu krew sie polac musi.Albo jak nikogo nie chcesz uziemic to chociaz kilka guzow i siniakow im ponabijaj.Inaczej weselisko bedzie niewazne i ludnosc malorolna sie bedzie nabijac...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
agick ciocia.. 01.10.02, 18:27 nie bojsia... będzie przykładnie - mordobicie, pan młody w trupa zalany, panna młoda uciekła ze skrzypkiem, pościg, ksiądz homo... wyżyny intelektu osiągnę jak już q..a skończę ten pieprzony plan marketingowy i budżet na next year.. Odpowiedz Link Zgłoś