tysia74 26.06.05, 22:47 kupilam wczoraj, przeczytalam instrukcje ale nie wiem czy stosowac codziennie, ile dac do wanienki i najwazniejsze czy to juz myje czy musze stosowac jeszcze jakies mydelko razem z tym ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakuja Re: do kapiacych w balneum hermal 27.06.05, 08:28 lepiej kup hascosan ,ten plyn zawiera juz srodki myjace.a do balneum czy oilatum nie uzywa sie juz mydla i.t.p.bo zmniejszaja dzialanie lecznicze.plyny tego typu stosuje sie co drugi lub co trzeci dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1715 Re: do kapiacych w balneum hermal 27.06.05, 10:18 tysiu, ja stosuje balneum hermal codziennie i do dużej wanny wlewam jakies 3/4 koreczka. co 2-3 dni myje małą mydełkiem oilatum, i to tyle, pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
malagonia6 Re: do kapiacych w balneum hermal 27.06.05, 11:03 Ja stosuję balneum hermal co drugi dzień, łyżeczkę do kąpieli, nie używam dodatkowo żadnych środków myjących, przecież dziecko aż tak bardzo się nie brudzi. Ciałko natłuszczam Linomagiem Plus z pantenolem (to nowość, ale bardzo dobra), a wcześniej smarowałam Alantanem Plus kremem. Skórka super. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś