rafa.elka 23.07.14, 11:49 pilnie potrzebny dobry pediatra z Lublina, bfz czy prywatnie - to nie ma znaczenia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczezlotowlose Re: LUBLIN 24.07.14, 11:00 dr Artur Luty, przyjmuje na Willowej prywatnie :) lecze u niego swoją dwójkę urwisów - 5 i 7 lat Odpowiedz Link
pieg_uska Re: LUBLIN 26.08.14, 11:38 rowniez z prywatnych dr Lutego bym wskazala jako jednego z lepszych (skutecznych) Odpowiedz Link
mikrola Re: LUBLIN 10.10.14, 12:40 Artur Luty bardzo mi pare razy pomógł przyjeżdżając niemal natychmiast na wizyte domową kiedy moja Kaśka chorowała Odpowiedz Link
debitell Re: LUBLIN 20.10.14, 11:21 a Luty sporo bierze za taką prywatną wizyte? bo w sumie tez wolalabym dziecko leczyc prywatnie bo wiecie jak to jest z nfz, traci sie czas i nerwy :/ Odpowiedz Link
blanka9000 Re: LUBLIN 04.09.15, 11:10 Z czystym sumieniem mogę polecić doktora Lutego. Moja córka jest pod jego opieką lekarską od urodzenia. Zawsze cierpliwy (a z moją małą różnie bywa), uważny i nie przerywa w połowie zdania wygłaszając swoją tezę i twierdząc że już wszytko wie. Nie faszeruje też bez powodu antybiotykami. Poczucie humoru również w pakiecie ;) Odpowiedz Link