u-kochana 11.04.07, 11:46 podchodzę 1 raz- egzamin mam 2 maja i już nie mogę się doczekać... już czuję poddenerwowanie, chciałabym mieć to już za sobą, codziennie odliczam dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
u-kochana Re: a ja za 20 dni zdaję 11.04.07, 13:01 kto jeszcze 2 maja podchodzi ???? mam nadzieję,że będą świąteczne korki i te 40 min w nich spedzę =DDD Odpowiedz Link Zgłoś
no-comments Re: a ja za 20 dni zdaję 11.04.07, 16:52 u-kochana napisała: > kto jeszcze 2 maja podchodzi ???? > mam nadzieję,że będą świąteczne korki i te 40 min w nich spedzę =DDD Chyba nie za wiele osób podchodzi, w niektórych WORDach egzaminatorzy mają weekend majowy (łącznie z 2 maja) wolny:) A co do korków to może być wręcz odwrotnie;) nikt się nie spieszy do pracy- wszyscy już wyjechali dzień czy dwa wcześniej- może być luźniej na ulicach;) Za to egzaminator może będzie w lepszym nastroju:) Pzdr i powodzenia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielu Re: a ja za 20 dni zdaję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:12 życze powodzenia ja zdaje 20 kwietnia też 1-wszy raz Odpowiedz Link Zgłoś