00000 23.07.05, 21:49 co sądzicie o leku singulair jak tolerują go Wasze dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bb12 Re: singulaie 24.07.05, 00:31 Moje dziecko toleruje bardzo dobrze.Podaję non stop od kilku lat.Ona lubi te tabletki[smak jej odpowiada].Wcześniej same wziewy nie były wystarczające.Singulair okazał się dobrym lekiem uzupełniającym sterydy. Odpowiedz Link Zgłoś
mala281 Re: singulaie 25.07.05, 15:50 Moja 5 letnia corka juz dlugo bierze ten lek i jestem zadowolona,Dostaje tez wziewy ale singulair okazal sie dobrym dodatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: singulaie 26.07.05, 11:10 Toleruja. Ale zeby jakas spektakularna poprawa byla, to nie zauwazylam ;-(((. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmarecka Re: singulaie 26.07.05, 13:31 Moja córka od roku wraz z wziewami. Pomaga. A jesli chodzi o o spektakularną poprawę . Cóż, przy silnej alergii to chyba nie ma na co liczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
momtheworld Re: singulaie 28.07.05, 21:29 lekarz przepisal singulaie mojemu 8-miesiecznemu dziecku, i wlasnie sie zastanawiam czy to dobry wybor, bo nie wiem czy ten lek pomaga przy atapowym zapaleniu skory. Odpowiedz Link Zgłoś
bb12 Re: singulaie 28.07.05, 23:35 Nie słyszałam,żeby Singulair stosowano na AZS.Jest to lek zapobiegający/leczący astmę oskrzelową.Może Twój lekarz przepisał ten lek ,aby zapobiegać 'marszowi alergicznemu"[ewentualnej astmie]. Odpowiedz Link Zgłoś