Dodaj do ulubionych

mało wesoła

28.07.05, 15:05
Moja córcia ma 6 miesięcy.Od 3 miesiaca ma objawy alergii tzn.wysypka na
całym ciele.Jest karmiona sztucznie ,obecnie bebilon amino.Jadla też bebilon
pepti i mleczko sojowe isomil ale niestety nie było poprawy.Ale toco mnie
martwi to to że sie malo śmieje.Są dni lepsze i gorsze czasem jest bardziej
wesoła czasem poważna i trudno ją nakłonić do uśmiechu.Nawet jak ma dobry
dzień i humor to i tak bardzo trudno jest ją naklonić do śmiechu na głos.
Napiszcie prosze czy to normalne,czy zdażają sie takie smutaski.
Obserwuj wątek
    • julamimi Re: mało wesoła 28.07.05, 15:25
      Julka od urodzenia minke ma czesciej skupiona niz usmiechnieta. Jest bardze
      ciekawa swiata, wszystko musi przetworzyc w glowce, co na twarzy wyglada... no
      nie jak usmiech. Jedna z jej babc tez sie swego czasu strasznie tym
      zamartwiala, "bo inne dzieci to sie ciagle usmiechaja, a ona nie".
      Jak sie setnie bawi, albo cos ją rozsmieszy, to smieje sie przepieknie, jeden z
      najcudniejszych dzwiekow i widokow na swiecie smile a ze nie smieje sie ciagle?
      coz, taka jej uroda smile dorosli tez nie mają ciagle usmiechu na twarzy, a
      przeciez dziecko to czlowiek, tyle ze troche mniejszy
      pozdr
      • noemip Re: mało wesoła 28.07.05, 16:51
        Moja mala W OGOLE sie nie smiala do 7 m-ca zycia i usmiechac sie tez usmiechala
        z takim smutkiem. Za to byla strasznie skupiona juz jako 1-miesieczniak. Zdaje
        sie, ze to sie wiazalo z bolem brzuszka. Po zmianie mojej diety (w 7 m-cu)
        zaczela sie pieknie usmiechac. Skupienie jednak zostalo. Teraz jako prawie 2-
        latka jest takim - ja wiem? troche taka mala intelektualistka, czesto skupiona,
        grzeczna, chyba za grzeczna i lekliwa. Ale przy tym pieknie sie do nas usmiecha.
    • justarz Re: mało wesoła 28.07.05, 21:29
      Dzięki dziwczyny ,bo chociaż widać że mała jest ciekawa świata i ją wszystko
      ineresuje to się troche martwilam.Zresztą nie tylko ja bo niepodoba się jej
      zachowanie moim teściom.Ale teraz już wiem że niemam sie czym martwić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka