Dodaj do ulubionych

Znacie moze pania Barbare Kufel z Chrzanowa ?

09.10.05, 19:09
Pytam dlatego, poniewaz slyszalam wiele dobrego na jej temat.Leczy ona
pasozyty jakimis starymi metodami typu kapiel w sianie, nie bylam u niej wiec
nie wiem jak to dokladnie wyglada.O jej istnieniu powiedziala mi dr
Mikolajewicz podczas wizyty.
Obserwuj wątek
    • basia7216 Re: Znacie moze pania Barbare Kufel z Chrzanowa ? 10.10.05, 09:42
      Tak, znam, byłam 1 raz.
      • ona-25 Re: Znacie moze pania Barbare Kufel z Chrzanowa ? 10.10.05, 11:53
        I jakie wrazenia ? Mozesz cos napisac na ten temat ? m.in kto ci polecil ta
        pania ?
        • basia7216 Re: Znacie moze pania Barbare Kufel z Chrzanowa ? 10.10.05, 12:05
          Poleciła mi znajoma,która również była u niej.Wrażenia? - no cóż adrenalina mi
          podskoczyła dość znacznie.
          • ona-25 Re: Znacie moze pania Barbare Kufel z Chrzanowa ? 10.10.05, 12:16
            i tylko tyle ?
            • basia7216 Re: Znacie moze pania Barbare Kufel z Chrzanowa ? 10.10.05, 12:51
              Nie wiem, co cie interesuje.Kąpiel w balii z ziołami.Woda zakrywa pupe,ale całe
              ciało oblewane.P.Kufel ręką z miodem zaczyna masować plecy,
              szyje,policzki.Masaż intensywny.Nagle na linii kręgosłupa, między łopatkami
              pojawiają się czarne wągry.Wtedy ja mam masować,aby poczuć.I tu horror.Pod ręką
              bardzo wyraźnie wyrasta szczecina, bardzo twarda, ostra.Pisząc to nawet mam
              ciarki.Taka szczecina ale mniejsza na szyji i policzkach.P Kufel posypuje
              mąką ,masuje i goli toto maszynką.I tak kilka razy.Żadnych wizualnych efektów,
              typu robaki wychodzące ze skóry.To wygląda jak wałeczki brudu.Ale brudem nie
              jest,zaręczam.Ja to miałam pod dłonią.Okropne.A co to jest, tego ja nie
              wiem.Spytaj dr Mikołajewicz, co to wg niej.Ale skoro wychodzi, to warto to
              wyrzucić z dziecka.Dodam, że ostatnio próbowałam w domu sama, ale nic z
              tego.Najpierw w płatkach owsianych a później w ziołach.Wszystko robiłam tak
              samo ale nic nie wyszło.Poza tym miałam inną mieszanke ziół,ponieważ mieszanka
              p. Kufel jest jej "tajemnicą".Aha,żadnych pozytywnych reakcji po tym u nas nie
              było.
              • ona-25 Re: Znacie moze pania Barbare Kufel z Chrzanowa ? 10.10.05, 13:38
                Dzieki Basiu za odpowiedz.
    • patyska kufel... chrzanow... tyskie? 10.10.05, 13:17
      toz to zalatuje kryptoreklama! wink))
      • ona-25 Do patyski 10.10.05, 13:36
        Jaka kryptoreklama ?
        • patyska Re: Do patyski 10.10.05, 13:40
          noooo... kufel, chrzanow... proste skojarzenie z reklama tyskiego, co babcia bohatera pochodzila z
          chrzanowa wink
          • sigvaris Re: Do patyski 10.10.05, 16:06
            Patryyyycja! Ty to jesteś!
            Oj uśmiałam się. Ale czasami też trzeba, nawet na tym forum!
            • patyska Re: Do patyski 10.10.05, 16:11
              ciesze sie, bo nie wszyscy jak widac w lot lapia moje dowcipy wink
          • ona-25 Re: Do patyski 10.10.05, 16:17
            Swietny dowcip. Nie chodzilo mi o piwo, tylko o pania od pasozytow.Ciesze
            sie,ze masz swietny humor,ja niestety nie mam takiego dobrego.
            • patyska Re: Do patyski 10.10.05, 16:28
              dziewczyno wyluzuj! dobrze wiem o czym pisalas wink rozumiem, ze mozna stracic poczucie humoru jak
              sie ma chore dziecko, ale z drugiej strony - trzeba napiecie jakos rozladowac, np. zartujac. nie
              zrozumialas mojego dowcipu i bardzo dobrze! kto powiedzial ze wszyscy musza smiac sie z tego
              samego?
              to pytanie retoryczne konczace temat dowcipu o piwie
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka