s.z-n 02.12.05, 18:30 Nie pośredniczymy w wymianie/sprzedaży leków. Takie jest stanowisko administratora głównego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mavva Re: leki 02.12.05, 18:48 A kiedykolwiek pośredniczyliście?? Czy chodzi Ci o to ogłoszenie o oddaniu kremu? Mam dla Ciebie i administratora propozycję,wejdź słonko, na forum sprzedam/oddam i tam poczytaj ogłoszenia. Mam wrażenie,że różnica pochodzi stąd iż tam moderatorem jest ktoś kto nie sklasyfikował masci jako leku,bo się nie zna, alergia go nie dotyczy. A Ty niestety interpretujsze,a raczej nadinterpretowujesz to jako lek. Szkoda,że ta maść Ci przeszkadzała. Te rzeczy kosztują kupę kasy,jeśli ktoś mógł skorzystać ? Co z tego,że lecznica,w każdej aptece bez recepty można kupić. ps.A tak swoją drogą,to ja też napiszę do administratora. Odpowiedz Link Zgłoś
mavva Re: leki 02.12.05, 19:06 Mhm,teraz zaczynam mieć wątpliwości,czy nie chodziło o maść na receptę.Poniewaz watku juz chyba nie ma,to nie mogę sprawdzić. Jeśli tak,to trochę zmienia postać rzeczy,chodzi o zasady. Ale czasem nadgorliwością można więcej szkody niż pożytku uczynić. Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: leki 02.12.05, 19:45 Na innych forach kasuje się ewentualnie sam post, a tutj został skasowany cały wątek. Ja chyba też napisze do administratora forum. Widać komuś nie wystarcza zamknięte niemieckie forum.... Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
s.z-n odp. 02.12.05, 20:19 Sprawa tego wątku była omawiana. Post cały do usunięcia ale służył za przykład. Aby była jasność utworzyłam nowy temat. Odpowiedz Link Zgłoś