estocek 08.02.06, 09:33 Mam pytanko, czy Sinlac zastepuje mleko modyfikowane czy te wszystkie Bebilony Pepti? MOja córeczka jest na diecie bezglutenowej i bezmlecznej i kompletnie nie chce bebilonu pepti? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszt Re: Czy Sinlac zastapi ? 08.02.06, 09:41 wydaje mi sie,ze jest tylko urozmaiceniem diety dziecka i nie moze zastapic mleka modyfikowanego.moze dla proby kup nutramigen albo bebilon amino?pewnie tez w smaku nie sa za dobre.... Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Czy Sinlac zastapi ? 08.02.06, 11:32 Raczej nie. Już szybciej preparat wapnia np. Calperos, ale dawkę musisz ustalic z lekarzem. A z BP próbuj może się uda. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
zaga25 Re: Czy Sinlac zastapi ? 08.02.06, 15:36 My też mamy taki problem ale w klinice gastroenterologii powiedzieli nam. że dziecko nie musi pić mleka. Wystarczy sinlac. No i jesteśmy na nim już ponad pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Czy Sinlac zastapi ? 08.02.06, 15:44 Nie zastępuje mleka ale uzupełnia diete w wapń i białka oraz weglowodany. Odpowiedz Link Zgłoś