asialuczak 13.03.06, 19:15 j.w bierze pulmicort i berodual w inhalacji podawałam acodin clemastinum dziecko meczy sie juz od 2 dni co moge jeszcze zrobic co na ten kaszel pomoccy od listopada jest na zyrtecu i singularze. i chyba nie ma poprawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: suchy meczacy kaszel pomocy 13.03.06, 19:17 to jest tylko sam kaszel ? poza nim nie ma innych objawów ? Odpowiedz Link Zgłoś
asialuczak Re: suchy meczacy kaszel pomocy 13.03.06, 19:26 tak sam kaszel tzn.nieproduktywny kaszle non stop Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: suchy meczacy kaszel pomocy 13.03.06, 21:39 A czy ten kaszel nie zaczął sie od podania jakiś leków ? Pytam, bo ja przez dłuższy czas podawałam syropek, który mu szkodzil.........nawet syropy przeciwkaszlowe nie przynosiły rezultatów, wręcz przeciwnie, tylko nasilały ten kaszel................podobnie jak sterydy, które synek dostał w szpitalu......tyle, że dowiedziałam się o tym kilka miesięcy później.....wszystko zaczęlo się infekcją z kaszlem, na który podałam eurespal........po którym był jeszcze wiekszy kaszel.........i tak było w kółko........nie wierzyłam, że syropy moga uczulac.............. Ale badania zrób koniecznie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
asialuczak Re: suchy meczacy kaszel pomocy 13.03.06, 19:29 tydzin temu skonczyła antybiotyk wtedy tez był kaszel który skonczył sie zapaleniem oskrzeli 3dni zdrowa i znowu to samo moze zrobic badania na pasozyty i grzyby Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: suchy meczacy kaszel pomocy 13.03.06, 21:36 Z pewnoscią musisz poszukac innej przyczyny.............kał mykologicznie, sprawdzenie lamblii i kał na pasożyty lub profilaktyczne przeleczenie pyranthelum............ warto tez zrobić wymaz z gardla i krtani......... Odpowiedz Link Zgłoś
asialuczak Re: suchy meczacy kaszel pomocy 14.03.06, 09:06 prosze podajcie namiary na dobrego pediatre-homeopate w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś