giorgia5 02.08.06, 14:12 Hey, mam podejrzenie ze małego uczula pepti, nutry nie chce pic, czy ktos wie jak smakuje bebilon amino? Czy to jest takie świństwo jak nutra, czy troche lepsze? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggie2229 Re: smak bebilon amino 02.08.06, 14:17 nutri i pepti sa gorzkawe, amino slonawe bardziej wg mnie takie samo swinstwo, moje dziecko wcinalo wszystkie trzy aby przyzwyczaic do smaku zacznij od 20 ml + 100 ml normalne,np.twoje czy pepti , potem kazdego dnia zwiekszaj dawke, stosunek nutri do pepti, po tyg juz masz samo nutri Odpowiedz Link Zgłoś
mini215 Re: smak bebilon amino 02.08.06, 17:04 Witajcie.Moja córcia pije amino od marca ( ma teraz 12 m-cy).Na początku odpychał ją słony smak.Zrobiłam krótką przerwę, a potem zaczęłam podawać z kaszką jabłkową.Wcinała i wcina dotąd aż jej się uszy trzęsą.Zastanawiam się tylko czy podawanie amino przez dłuższy czas nie jest aby szkodliwe....Tyle paskudztw w tym mleku.Macie jakąś wiedzę na ten temat?A może zmieniałyście dzieciom mleko na jakieś inne? Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: smak bebilon amino 02.08.06, 18:07 my na Amino przeszlismy jak mala miala 8 m-cy liczac na poprawe naszego silnego AZS, poprawy nie bylo wiec z uwagi na fakt,iz nie wprowadzalismy jeszcze innych pokarmow-zakaz lekarza-a na Amino wyraznie napisane ze nie jest pelnowartosciowe i powyzej chyba 6 m-ca nalezy wprowadzac suplementy - zrezygnowalismy i wrocilismy do Nutramigenu Odpowiedz Link Zgłoś