Dodaj do ulubionych

Dicoflor - Poznań

21.11.06, 20:17
Czy ktoś może wie, czy i gdzie w Poznaniu można kupić Dicoflor? Pytałam w
aptekach, apteka dzwoniła do hurtowni (pewnie nie do wszystkich)i nie ma, nikt
nic nie wie. Może jednak gdzieś można go kupić?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • patyska Re: Dicoflor - Poznań 22.11.06, 09:30
      Halszka, to niemozliwe, co to za apteki! ja mieszkam na obrzezach wawki, czyli na zadupiu wink a na moja
      prosbe apteka znalazla i wziela dla mnie dicoflor, wiec naciskaj, mecz, nie daruj wink w ostatecznosci wejdz
      na strone importera (znajdziesz przez googla) i zapytaj co masz robic, moze ci przysla po prostu.
      • katis1 Re: Dicoflor - Poznań 22.11.06, 18:10
        hej. Ja jestem z Dolnego śląska z zadupia i napisałam na stronie producenta do nich meila z zapytaniem gdzie można kupić diclofor. No i za dwa dni meilem odezwała sie do mnie Pani - przedstawicielka z mojego rejonu która napisała mi w których aptekach i gdzie można kupić diclofor, akurat u mnie to wrocław tylko wchodzi w rachubę. Pani bardzo miła , pisała kilka meili z dokładnością podała mi w który dzień w danej aptece bedzie diclofor. Napiała do mnie nawet później z zapytaniem czy udało mi sie kupić diclofor.No i udało- przedostatnie opakowanie. Diclofor podałam dwa razy i od razu zatrzymał kupki u mojej niuni- ma alergie i gronkowca w kale. Akurat teraz mieszał nam gronkowiec, po podanieu dicloforu- kupki sie zatrzymały. Więcej o skuteczności nie mogę napisać, bo narazie dajemy enterol, a potem wrócimy do dicloforu.Napisz tez na stronie producenta meila - pewnie też odpisze Ci przedstawicielka z Pozniania.
      • halszka111 Re: Dicoflor - Poznań 22.11.06, 23:45
        Tak zrobiłam i juz do mnie odezwała się przedstawicielka firmy na Poznań.
        Dicoflor w każdym razie jest w Poznaniu, ale najwyraźniej nie wszystkie apteki
        jeszcze o nim wiedzą. Dzięki. Pozdrawiam.
        • kanga_i_roo Re: Dicoflor - Poznań 23.11.06, 00:14
          Czy możesz podzielić się wiedzą?
          Ja do tej pory stosuję Fisioflor, jestem zadowlona
          ale może nalezy czasem zmienić?
          Na Piątkowie gdzieś dostanę?
          • halszka111 Re: Dicoflor - Poznań 23.11.06, 09:41
            Ja pytałam tylko o moją okolicę, dicoflor ma być w aptece przy Głogowskiej - róg
            Klaudyny Potockiej - to taka dość duża apteka otwarta także w godzinach nocnych.
            Najlepiej będzie chyba,jak do nich napiszesz mejla i zapytasz, gdzie w Twojej
            okolicy mają. Strona polskiego producenta: www.vitispharma.pl
    • tycjani Re: Dicoflor - Poznań 25.11.06, 19:29
      Witajcie dziewczyny

Zamówiłam właśnie w aptece Dicoflor30 szaszetki ale nie mam pojecia ile będzie
      kosztował, ile płaciłyście za ten probiotyk; wolałabym znać cenę by w razie
      jakiejś niebotycznej ceny móc zanegocjować

Pozdrawiam

--
      Zawsze obok czegoś dobrego i pięknego jest historia ciemna - tak ma być - to Tao.
    • estusia te same szczepy ma lakcid 25.11.06, 21:54

• kanga_i_roo Re: te same szczepy ma lakcid 26.11.06, 00:31
        ale dla alergika istotne jest to że Dicoflor jest wolny od lakyozy i białek
        mleka zaś Lakcid nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka