berem 20.04.05, 14:27 PROSZĘ O DOPISYWANIE POLECANYCH LEKARZY, ABY EWENTUALNIE KAŻDY MÓGŁ SIĘ UMÓWIĆ I SPRAWDZIĆ. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-y-s-z-k-a23 Re: WARSZAWA 20.04.05, 17:35 Chorzów, dr Hyla-Klekot, ordynator oddziału nefrologicznego, CHORZOWSKIE CENTRUM PEDIATRII I ONKOLOGII. Odpowiedz Link
bogusia36 Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 21.04.05, 00:11 Ja polecam dr.Gockowską z AM w Gdańsku.To doświadczona i życzliwa nefrolog dziecięca. Odpowiedz Link
iza214 Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 16.04.08, 23:50 KRAKÓW szpital Żeromskiego DR MAREK GÓRNIAK,DR ORDYNATOR M.WIECZOREK,DR JELONEK-lekarze z sercem ,wspaniali ludzie z powołania Odpowiedz Link
berem Re: Warszawa 21.04.05, 14:14 WARSZAWA 1.Urolog z CZDZ dr.n.med. Piotr Gastoł, prywatnie przyjmuje w Lux-Med www.luxmed.pl/nowa/kliniki/raclawicka.php 2.Nefrolog dr.Jacek Rutka pracuje w Wojskowym Instytucie Medycznym ul.Szaserów 128 3.Urolog prof. nadzw. dr hab. med. Wojciech Perdzyński www.perdzynski.pl/site.php?site=kontakt 4.Dr.Lidia Skobejko (polecana dla dzieci z neurogennym pęcherzem) pracuje w CZD oraz URO-dyn ul.Wiśniowa Odpowiedz Link
kasiuncia25 Re: Warszawa 27.04.05, 13:25 dr.Gastoł - super (poza tym że zrobił mi mały numer, powiedział mi przed blokiem operacyjnym że operacja synka sie skończyła a tak naprawde trwała nadal, pomylił mamy ale zdarza sie każdemu) dr. Antoniewicz - nefrologia CZD - dokładna, sumienna, niczego nie zaniedba no i b.miła ale troche surowa (ma to swoje zalety) Odpowiedz Link
kukulaa Re: Warszawa 19.01.06, 13:31 Czy masz może jakieś bliższe namiary na dr. Antoniewicz? Odpowiedz Link
ewmar3 Re: Warszawa 14.03.07, 22:12 czy dr Rutka i dr Antowniewicz przyjmuja prywatnie jezeli tak to prosze o namiary Odpowiedz Link
madziulaw Re: Warszawa 28.04.05, 09:28 Ja polecam naszego SUPER LERKARZA - wyżej wspomnianego dr Rutkę. jest lekarzem z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link
parrotka Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 10.11.06, 11:54 Ja polecam gorąco: dr. GASTOŁ z CZD dr. KOWALCZYK z CZD Świetni specjaliści i prawdziwi lekarze z powołania Odpowiedz Link
grzanka23 drWierzbowska-Lange 05.12.06, 15:23 Przyjmuje w poliklinice Szpitala dziec. na LItewskiej/Marszalkowskiej. Odpowiedz Link
donia70 Re: drWierzbowska-Lange 23.01.07, 11:54 polecam wybitnego profesora URBANOWICZA z Prokocimia w Krakowie. Odpowiedz Link
dusia-k prof.Urbanowicz 25.02.08, 22:30 A JA NIE POLECAM PROF. URBANOICZA,LECZYLAM U NIEGO DZIECKO I COS NIE COS WIEM.JEST TYLU INNYCH NAPRAWDE DOBRYCH LEKARZY ZE ODRADZAM LECZENIA U PROF. CHYBA ZE KTOS MA duzo KASY I <ZDROWIA>BO ON POTRAFI WYKONCZYC. Odpowiedz Link
iza214 Re: prof.Urbanowicz 16.04.08, 23:38 BARDZO CIĘ POPIERAM TO PRAWDA A PROKOCIM TO SZPITAL Z HORRORU TAM NIE MA CZŁOWIECZEŃSTWA NIKT TAM Z UROLOGÓW NIE MA SKRUPUŁÓW BIORĄ ILE WLEZIE PO TO NAWET JEST TAM ;SKOK; BY BRAĆ POŻYCZKĘ JAK BRAKNIE KASY NIKT SIĘ NIE ZAPYTA CZY MASZ JAK NIE DASZ TO MOŻE DZIECKO UMIERAĆ LECZYŁAM TAM DO2042008rCÓRKĘ PRZEZ3,5roku TAK MI ZAŁATWILI DZIECKO,ŻE MA MARSKĄ NERKĘ I DRUGĄ LEDWO CO FUNKCJONUJE JAK STANĘŁAM NA KOMISJI Z NIĄ TO LEKARZE POWIEDZIELI ŻE Z8,5L DZIECKA FACHOWCY ZROBILI WRAKA TERAZ DZIECKO RATUJĄ W ŻEROMSKIM ROBIĄ CO MOGĄ TAM SIĘ LICZY PACJENT NIE KASA A PROF URBANOWICZ TO POWINIEN WZIĄC KORONKĘ I SIĘ MODLIĆ-DOŚĆ SIĘ NACHAPAŁ NIECH TERAZ DA INNYM MŁODYM POJEŚĆ LEKARZOM Odpowiedz Link
2006.mea1 Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 04.04.07, 22:51 Piszesz że miałaś kontakt z doktor Kowalczyk z CZD.Czy to kobieta czy mężczyzna.Jaki jest,czy można się dogadac.Pozdrawiam Odpowiedz Link
misiaczek84 Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 11.04.07, 08:32 ja rowniez bardzo serdecznie polecam Docenta Urbanowicza z CM UJ w Krakowie Odpowiedz Link
1-kasa Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 14.12.07, 00:12 polecam Dr. Maria Grohman Wieczorek jest super jest ordynatorem w szpitalu im.St.Żeromskiego w Krakowie. Odpowiedz Link
2006.mea Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 08.04.07, 13:14 Parrotka znasz dr Kowalczyk z CZD jaki jest?Czy to mężczyzna czy kobieta,błagam napisz coś więcej Odpowiedz Link
alwaritta Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 29.04.08, 15:25 witam szukam dobrego nefrologa lub urologa dzieciecego w woj. podlaskim Odpowiedz Link
grimka6 Nefrolog we Wrocławiu 07.06.08, 16:02 Szukam dobrego nefrologa we Wrocławiu, ale nie tylko dziecięcego.. Skończyłam 18 lat i okazało się,że nie mogę dalej jeździć do kliniki dziecięcej.. Odpowiedz Link
mamawcze-sniaczka Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 30.07.08, 13:01 andrzej haliński zielona góra Odpowiedz Link
marzena009 Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 14.03.17, 20:15 My łączymy się w Gdańsku u Dr.Leszka Komasary bardzo dobry urolog dziecięcy Odpowiedz Link
anetka4100 Re: SPIS POLECANYCH LEKARZY 17.04.17, 09:32 Jesteśmy z Gdańska.Z dzieckiem jesteśmy po operacji spodziectwa .Zdecydowaliśmy się na Czd w Warszawie że względu na opinię Dr Śmigielskiego który przyjmuje prywatnie , potwierdził że wszelkie skomplikowane zabiegi (u nas rokowało )zaleca w Czd .Operowała Dr Kowalczyk .Lekarza anioł.Operacje ktôre miały być trzymają sprowadziła do jednej.Wszystko dobrze się goiło.Mały zdrowiał w oczach.Jesteśmy dwa lata po operacji.Jezdzimy na kontrol..W pęcherzu nie zalega mocz.Jedynie do poprawy zostaje prostolinijniść moczu.Jesteśmy umówieni za endoskopię. Odpowiedz Link