Dodaj do ulubionych

JELP??? - HELP!!!!!

IP: *.* 10.04.02, 11:18
No niestety stało sie. Moj synek obsypany jak zloto.Caly brzuszek w krosteczkach i strasznie sucha szorstka skora. Zmiany zaogniaja sie w kapieli?Czy to moze byc uczulenie na Jelp?Kiedy ta wysypka zejdzie?Czym smarowac?PozdrawiamAnka
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiap. Re: JELP??? - HELP!!!!! IP: *.* 10.04.02, 14:13
      Nic prostszego jak natychmiast zmienic proszek, wyprac pare ciuszkow na probe i zobaczyc co bedzie. reakcja powinna byc szybka. Moje dzieci tez uczulily sie na Jelp, dermatolog mowil, ze jego produkcja ma jakies wady i trafiaja sie serie felerne i kazala zmienic na inny. Bardzo dobrze toleruja Lovele.A jesli nie proszek to musisz szukac dalej. Oby to byl tylko proszekkaska
      • Gość: Dorota619 Re: JELP??? - HELP!!!!! IP: *.* 10.04.02, 14:45
        Potwierdzam, moje dzieci tez najlepiej toleruja Lovele.pozdrawiam dorota
    • Gość: Dorota619 Re: JELP??? - HELP!!!!! IP: *.* 10.04.02, 14:42
      Moze byc na Jelp, a moze na jakis plyn do kapieli (jesli stosujesz)?Sprobuj dodawac do kapieli plynu Oilatum lub Balneum Hermal (troche tanszy ale i tak bankructwo na dluzsza mete... ;), ja u swoich dzieci (3,5 i 1rok)stosuje tez krem Diprobase na niewielkie partie skory (suche policzki).Dziala rewelacyjnie.pozdrawiam dorota
    • Gość: ajr Re: JELP??? - HELP!!!!! IP: *.* 10.04.02, 15:51
      Jeżeli odstawiasz JELP to proponuję płatki mydlane. LOVELA tez uczula niektóre dzieci, więc na razie nie eksperymentuj.Do kąpieli proponuję Oilatum. Acha, to normalne, że po kąpieli zmiany się zaogniają (ciepło!). No i koniecznie do lekarza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka