Dodaj do ulubionych

Do mam alergiczek - bardzo pilne

IP: *.* 19.05.02, 11:22
CześćNajadłam się pomoidorów (nie wiedziałam że jestem uczulona) i efekt cała buzia i dekolt pokryte paskudna wysypką. Może wiecie jak szybko zlikwidować to paskuctw bo jutro chyba ze wstydu nie pójdę do pracy, a czasu już nie zostało dużo, bbbbbbbuuuuuuuuuuuPozdrawiamIsabellla
Obserwuj wątek
    • Gość: Elik Re: Do mam alergiczek - bardzo pilne IP: *.* 19.05.02, 16:57
      Hmm, maść sterydowa? Po zwykłym wapnie chyba Ci nie przejdzie. My u córci w nagłych wypadkach, jak drapie się bardzo stosujemy elocom, ale jest na receptę, no i smarujemy ją tylko na noc. Nie wolno absolutnie po smarowniu wychodzić na słońce, bo mogą zrobić się odbarwienia. Może jednak weź wolne i idź do lekarza. Na pomidory możesz nie być uczulona tylko na chemię którą te pomidory pędzą. Ja nie jem nowalijek, jedynie sałatę która wyrosła u teściowej w ogródku.
    • Gość: asia.d.d Re: Do mam alergiczek - bardzo pilne IP: *.* 19.05.02, 17:49
      najszybsza i najskuteczniejsza jest maść sterydowaale może coś słabszego niż elocom?w pomidorach jest histamina- stąd reakcja
    • Gość: isabellla Re: Do mam alergiczek - bardzo pilne IP: *.* 19.05.02, 19:54
      CześćSterydy nie pomagają bbbbbbbuuuuuuPozdrawiamCoraz badrdziej zrospaczona Isabellla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka