kowcia 04.08.03, 08:09 czy ktos ma jakies pojecie na temat testów które oferują prywatne gabinety, paleta 90 alergentów kosztuje 100 zł - to chyba jakaś bzdura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katy12 Re: alergia i testy komputerowe 04.08.03, 13:21 Witam !!! Chyba masz na myśli Bicom. Jeśli tak to by się zgadzało tylko ilość testowanych alergenów jest znacznie większa u mnie w Lublinie jeden test obejmuje około 200 - 300 alergenów z możliwościa rozszerzenia na dowolne produkty, które pacjent przyniesie ze sobą. Ale to ile alergenów sprawdzają i z jaką skutecznością zależy od uczciwosci lekarzy którzy tam pracują, dlatego radzę chodzić tylko w sprawdzone miejsca. Skóteczność testów lekarze tam pracujący oceniają na 100% a ja nie wiem jak jest naprawdę. Natomiast odulenia udają się w przypatku 80% pacjętów. Są ludzie którzy w to wierza i tacy którzy są przekonani że to oszustwo ale jak się mówi tonacy brzytwy się chwyta. Ja sprubowalam i jestem zadowolona innym poyostawiam to do samodzielnego rozpatrzenia. Pozdrawiam Katy Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: alergia i testy komputerowe 04.08.03, 13:42 tak, mówie o bicomie. czy te testy robiłas sobie czu dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś