mamaguciusia 12.05.08, 11:17 czego uzywacie drogie mamy z filtrami na słońce dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagnarola Re: klorane, mleczko spf 50+ 12.05.08, 11:58 ja używałam 50 La Roche Psay - taki z narysowaną buźką dzidzi, ale dr Sieradzka ostatnio powiedziała, żeby w ogóle odstawić wszystko LRP Lipikar zaczął nam nagle bardzo szkodzić, więc chyba w tym roku zmienimy krem z filtrem na innej firmy. Też jeszcze nie wiem jakiej, więc przyłączam się do pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.b26 Re: co na słońce? 16.05.08, 18:00 ja też się zastanawiam co kupić teraz w Polsce i na wyjazd do ciepłych krajów? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda34 Re: co na słońce? 16.05.08, 18:45 Ja dla małej uzywam Krem ochronny na słońce NIVEA Baby 30. Co do filtrów to zamierzałam kupić jakis z 50, ale dwie farmaceutki i mój pediatra powiedział, że dla małych dzieci nie powinno używac sie 50, a filtr 30 w zupełności wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
akujawska Re: co na słońce? 17.05.08, 11:55 Avene 50+ mleczko (filtr mineralno-chemiczny) blyskawicznie sie wchlania, bezzapachowy - jak dla nas rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: co na słońce? 17.05.08, 12:46 Nivea krem i mleczko z filtrami fizycznymi. Sama ich uzywam bo mam jasna karnacje z tendencja do przebarwień. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik90 Re: co na słońce? 21.08.20, 13:11 Mustela SPF 50+ jest super! Można stosować od 1. dnia życia, bardzo delikatny produkt odpowiedni do skóry bardzo wrażliwej i atopowej Warto sobie poczytać o tym mleczku www.mustela.pl/bardzo-wysoka-ochrona-przeciwsloneczna-spf-50 Odpowiedz Link Zgłoś