gosia.mama.wojtusia 03.12.03, 08:09 teraz kiedy zaniesie się zużytą tubkę do apteki dostaje się nowiutki elidel za darmo,nie wyrzucajcie zuzytych tubek!!też nie wierzyłąm,myslalam to musi być zbyt piekne ale wczoraj w aptece dostalam nowiutenka tubke pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inezco Re: elidel-dobra wiadomość 03.12.03, 08:50 Nie chce mi się wierzyć. Czy to dotyczy wybranych aptek? Napisz jak to załatwić, po prostu pokazać tubkę??? Jeśli to prawda, to jest to świetna wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: elidel-dobra wiadomość 03.12.03, 11:47 hmmm mi sie tez nie chce wierzyc ze tak mozna....pewnie sa jakies wybrane apteki z ktorymi novartis podpisal cos i tylko w tych tak mozna....gosiu w ktorej aptece dostalas elidel i w jakiej miejscowosci mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: elidel-dobra wiadomość 03.12.03, 13:17 trzeba pokazac receptę,oddac zuzyta tubkę i to wszystko,mieszkam na Dolnym Sląsku w Polkowicach Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: elidel-dobra wiadomość 04.12.03, 08:07 czy mogłabys sie dowiedziec w tej aptece jak to jest ? moze apteka podpisala z novartisem cos? hmmmmm? a skad sie o tym dowiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: elidel-dobra wiadomość 04.12.03, 13:53 pójdę tam w przyszłym tygodniu i zapytam się,dowiedzialam się od lekarza,wyglądało na to ze kazda apteka wydaje w ten spsób elidelale pewna nie jetsme ,moze mialam szczescie i akurat pierwsza do której trafiłąm wydaje elidel w ten spsób,dam znac w przyszłym tygodniu,Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
monia.z Re: elidel-dobra wiadomość 05.12.03, 11:31 Witam Gosiu czy możesz powiedzieć w której aptece w Polkowicach dostałaś tą maść za darmo? Ja jestem z Legnicy i pytałam o taką możliwość u nas niestety każdy robi wielkie oczy i nic na ten temat nie wiedzą. Pozdrawiam Monika i Miłoszek Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: elidel-dobra wiadomość 06.12.03, 08:44 witam,już wszystklo wiem,ta tubke w aptece dostałam wyjatkowo bo akurat przy apteceprzyjmuje dematolog,wczoraj maz był u niej i dowiedzial się ,że generalnie to nie dostanie się tego elidelu za zuzyta tubkę w aptece,tu tylko wyjatkowo bo kaurat pracuje przy niej bezposrednio owa dermatolog,tylko u samej dermatolog,tzn idzie sie z zuzytą tubką do swojego lekarza i dostaje się nowa tubkę ,dr nazywa się Ewa Kanigowska i pracuje w Głogowie ,raz w tyg prywatnie przyjezdza do Polkowic,maż był wczoraj u nie panstwowo i wypytal o wszystko,kazdy lekarz powinien za zuzyta tubkę dac nowa,potwierdzilam ta info u mojej pediatry i wszystko sie zgadza,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monia.z Re: elidel-dobra wiadomość 15.12.03, 10:25 Witam Właśnie wróciłam od pani dermatolog, poszłam z zużytą tubką tak jak napisałaś i ona mnie wyśmiała, powiedziała że muszę być strasznie naiwna skoro uwierzyłam w takie bzdury i jestem na tyle duże że nie powinnam wierzyć we wszystko co piszą w internecie, a poza tym kto by się zgodił na to aby maść za prawie 120 zł. dawać za darmo. Jednym słowem zbrukała mnie. Możliwe że tobie się po prostu udało, nam niestety nie i musimy kupić tą maść w aptece. Załamana Monika i Miłoszek Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: elidel-dobra wiadomość 16.12.03, 15:21 a to dziwne bo w Polkowicach kazdy lekarz da ci nowa tubkę,nawet byłą unmnie kilka dni temu nasza lekarka z przychodni i wyjasnila mi na czym to polega,ja jej oddaję zuzyta tubkę albo opakowanie,ten kartonik z ceną (zalezy jaki lekarz ale wiekszosc bierze kartoniki ale nie te z opakowan promocyjnych które sa za darmo tylko te z ceną,lekarka zgłąsza to facetowi który ja odwiedza z novartisu i daje mi nowe opakowanie,ta promocja trwa do onca grudnia,jesli wyslesz mi kartonik,zalatwie ci opakowanie nowe za darmo i wysle,dowiedzialam sie tez ze od stycznia 30ml opakowanie ma kosztowac tyle ile teraz kosztuje 15ml wiec praktycznie na jedno wycodzi czy ci teraz dadza za darmo,czy poczekasz do stycznia i zaplacisz tyle samo za wieksze opakowanie,daj znac na priv ,jak bedziesz chcila to zalatwie ci to darmowe opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak NIEPRAWDA 17.12.03, 09:45 dzwonilam do novartisu i miła pani powiedziala ze cena elidelu bedzie w nowym roku taka sama.Oni staraja sie zeby choc troche zrefundowac ale maja problemy, prawdopodobnie protopic bedzie ferundowany 40% wiec ludzie przerzucą sie z elidelu na protopic.....moze wtedy elidel troche stanieje. A Ty Małgosiu ciesz sie ze dorwałaś takiego lekarza...... bo niestety w Warszawie elidel mozna kupic za 90zł / 15gr / i tak zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
monia.z elidel 17.12.03, 10:09 Witaj Gosiu bardzo chętnie wyślę ci kartonik jeżeli podasz mi swój adres koszty przesyłki sama pokryje. Więc proszę o twój adres, wyślij mi go na maila gazety: monia.z@gazeta.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danwik Re: elidel 17.12.03, 11:46 Witaj ! Gosiu ja też ... baaardzo, baaaardzo proszę :o) ... o adres. Oczywiście koszt przesyłki pokryję i jeśli tylko będę mogła to się zrewanżuję. Podaję mój adres: danwik@gazeta.pl Z góry serdecznie dziękuję. Pzdr agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: NIEPRAWDA 17.12.03, 11:28 90zł za elidel dostaniemy w Warszawie tylko w jednej aptece na Puławskiej z która novartis ma cos wspólnego i jest taniej....w innych aptekach ceny ok.115zł. Odpowiedz Link Zgłoś
beaw27 promocja 17.01.04, 01:10 Czy ktos moze słyszał o tym czy ta promocja z wymiana pustego kartonika na pelna tubke Elidelu dziala tez w Gdansku? Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
ela_g2 Re: promocja 10.05.14, 14:13 bardzo dużo fajnych kodów rabatowych znajdziesz na www.maxrabaty.pl naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
demulgator Re: promocja 27.08.15, 14:20 ja polecam zerkać na polo market www.polomarket.pl/ )) mają super promocje i dobre ceny jeśli mówimy już o rabatach ;> Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: elidel-dobra wiadomość 17.12.03, 10:24 A u nas w Kielcach 15 gr kosztuje 112 zł i sprowadzają to tylko 2 apteki. Odpowiedz Link Zgłoś