Dodaj do ulubionych

Ile powinnam wazyc

29.07.06, 20:51
Dziewczyny powiedzcie mi ile ja powinnam wazyc przy wzroscie 170 cm.Ja teraz
waze jakies 64 kg to duzo prawda? Ile powinnam schudnac i jak najszybciej
schudnac?
Obserwuj wątek
    • ewa741 Re: Ile powinnam wazyc 29.07.06, 23:35
      Co najmniej 30 kg powinnaś schudnąć. Będziesz wtedy bardzo apetycznym kąskiem...
      dla psów.
      • qbolina Re: Ile powinnam wazyc 30.07.06, 09:40
        hm... jednak ktoś odpisał. wink Nie zrobiłam tego wczoraj bo pomyslałam, że to jakas prowokacja jest..... wink Bo chyba nikt zdrowy takich pytań by nie zadawał, co? wink
        • adaspy Re: Ile powinnam wazyc 30.07.06, 15:00
          Nie wiem dlaczego tak myslicie ja sie pytam powaznie czuje sie zle a na dodatek
          nic nie moge na siebie dostac z ciuchow jestem zalamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • qbolina Re: Ile powinnam wazyc 30.07.06, 15:44
            adaspy napisała:

> Nie wiem dlaczego tak myslicie ja sie pytam powaznie czuje sie zle a na dodatek
            >
            > nic nie moge na siebie dostac z ciuchow jestem zalamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no dobrze - a jaki rozmiar nosisz?
            jeśli czujesz się naprawdę źle to schudnij do momentu aż poczujesz się dobrze, waga to nie wszystko, wpływa na nią budowa ciała, kościec... nie mozna ot tak stwierdzić że masz wazyc tyle i tyle. ja mam 155cm i czułam się dobrze ważąc 60kg... (teraz niestety to marzenia są jak na razie wink ). Ale wiesz, teraz też są na mnie ubrania - choć trzeba trochę poszukac. wink
            Pozdrawiam.
            • adaspy Re: Ile powinnam wazyc 30.07.06, 20:52
              Moj rozmiar to 40 kiedys wchodzilam w 36,38 i zle sie czuje z tymi kilogramami
              przed ciaza wazylam 55 w ciazy przytylam 8 kg a po wyjsciu ze szpitala 4 dni po
              porodzie wazylam 56 kg przez 2 lata przytylam 10 kg i nie wiem jak sie tego
              pozbyc nie mam silnej woli.Moj maz mowi ze wygladam dobrze ale to ja dla siebie
              chyba chce schudnac
              • zuzanna56 Re: Ile powinnam wazyc 31.07.06, 17:07
                To ty powinnaś wiedzieć z jaką wagą dobrze byś się czuła.
                Ja mam dwoje dzieci i ważę 50 kg.
                Oczywiście przytyłam w czasie ciąży i to nawet sporo. Ale po 6-8 miesiącach od
                porodu wracałam (juz na stałe) do swojej wagi.
              • kruszynka301 Re: Ile powinnam wazyc 31.07.06, 17:29
                waga nie jest taka ważna, ważne są centymetrywink.
                zacznij ćwiczyć (ale aby były efekty, musisz ćwiczyć co najmniej 3 razy w tygodniu) w dobrym fitness klubie - waga nie spadnie, ale polecą centymetry, a o to przecież chodziwink.
                Ważę stosunkowo więcej niż Ty, a noszę rozmiar 36wink.
                • t.nina1 Re: Ile powinnam wazyc 31.07.06, 23:08
                  A jak się czułaś ważąc te 55-56 kg? Jeśli w rozmar 36/38 wspominasz dobrze,
                  lepiej niż obecne 40, to do takiej wagi dąż. Może początkowo wyznacz sobie 60kg
                  i konsekwentnie bez nastawienia na spektakularne efekty typu 5 kg w 10 dni.
                  Bardzo to banalne co napiszę, ale zmiana (najlepiej na stałe) nawyków
                  żywieniowych i więcej ruchu.

• t.nina1 Re: Ile powinnam wazyc 31.07.06, 23:47
                    Podkreślę raz jeszcze, waż tyle byś Ty czuła się dobrze. Sa takie co ważą
                    radosną okrągłą setkę, czują się piękne i powabne (ciekawe na ile zadowolone ze
                    swej wagi są te od komentarzy, delikatnie mówiąc, nie na temat). Dla innej 70
                    kg to stanowczo za dużo. Nie kieruj się zdaniem innych tylko samopoczuciem we
                    własnej skórze.
      • gruba-buba Re: Ile powinnam wazyc 31.07.06, 23:30
        Dokładnie tak!!!!!
        • gruba-buba Re: Ile powinnam wazyc 31.07.06, 23:32
          To miało być pod wypowiedzią Ewy 741, ale jakoś zjechało w dół.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka