modrooczka 25.09.09, 17:58 Ktoś był? Oglądał? Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_val Re: Endo w Starym Browarze, Poznań 25.09.09, 19:42 Witam, z tego co wiem to jutro otwierają. Jak uda mi się dotrzeć to zdam relację Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: Endo w Starym Browarze, Poznań 29.09.09, 19:43 Podciągam do góry, był ktoś już? Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: Endo w Starym Browarze, Poznań 30.09.09, 08:32 Jak będę to dam znać, może w tym tyg się uda tam dotrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: Endo w Starym Browarze, Poznań 01.10.09, 10:40 Modrooczko byłam wczoraj, ubranka fajne, jak to Endo, ceny w miarę przystępne, porównywalne z innymi sklepami a sklep wygląda ślicznie, przestronny i towar dobrze wyeksoponowany. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: Endo w Starym Browarze, Poznań 01.10.09, 22:54 No dobra, ale czy to są dawne wzory endo? Te różne wesołe rysuneczki z podpisami? Poza tym endo miał świetną jakość, jak tak pomacać to porządne czy nie? Bo teraz szyją w Chinach, więc dużo mogło się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: Endo w Starym Browarze, Poznań 01.10.09, 22:56 Ze strony wynika że następne sklepy będą w Krakowie i Bielsku-Białej. Czyli prędko sobie nie pooglądam, chyba że się pojawią na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: Endo w Starym Browarze, Poznań 02.10.09, 09:30 Jakościowo chyba ok, nie znam niestety poprszedniej ich jakości ale z moich obserwacji wszystkie firmy w ostatnim czasie podupadły jakościowo. Jesli chodzi o rysuneczki to kiedyś chyba były fajniejsze chociaż to też kwestia gustu.Z rysunkami nie było tego wiele w wersji z długim rękawem tylko koszulki z krótkim. EWidać że sklep dopiero powstał i pewnie jeszcze więcej towaru dorzucą z czasem. Jakby Cię coś konkretenie interesowało to daj znać. Jak będę tam to zajrzę ( chociaż Stary Browar nie leży mi za bardzo po drodze) Odpowiedz Link Zgłoś