iberka 13.06.10, 10:34 dzwoniłam, jadę o 12 więc do 12 mogę czekać pod telefonem na zamówienie jeśli ktoś jeszcze chce. dalej jest druga sztuka za 50%. Nr tel na priv iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joagraba Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 13.06.10, 10:42 Wysłałam prośbę na gazetowego . Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 13.06.10, 11:26 Czy ja też mogę prosic o zakup 2 opasek? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 13.06.10, 11:28 oczywiście, podaj tylko, proszę, jaki kolor Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 13.06.10, 11:37 2 różowe . Na gazetowego @ czekam na dane do przelewu. Dzięki WIELKIE! Odpowiedz Link Zgłoś
annab169 Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 13.06.10, 11:46 Jeśli moge to ja tez poproszę różową i niebieską Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 13.06.10, 11:54 na tym koniec, bo wychodzę z domu odezwe się wieczorem na priv do dziewczyn, które zamówiły opaski Miłej niedzieli iza Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 13.06.10, 12:36 kurcze, za późno zajrzałam... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka do miesiakk 13.06.10, 14:55 ile tych opasek i jaki kolor? może wracając do domu wpadnę do mothercare'a ale już nie obiecuję iza Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: do miesiakk 13.06.10, 15:08 jakby dało radę to chciałabym dwie - niebieską i różową Odpowiedz Link Zgłoś
iberka do miesiakk_mam 2 szt 14.06.10, 00:19 jesli nadal jestes zainteresowana, różowa + niebieska, jeśli nie daj znac może skorzysta ktoś inny iza Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: do miesiakk_mam 2 szt 14.06.10, 07:41 iberka napisała: > jesli nadal jestes zainteresowana, różowa + niebieska, jeśli nie daj > znac może skorzysta ktoś inny > > iza super, dzięki napisz mi na priv dane do przelewu Odpowiedz Link Zgłoś
iberka kupiłam 13.06.10, 14:54 wszystkie zamówione kupiłam, proszę podajcie mi na priv adresy do wysyłki i to czy ma to być list zwykły czy polecony oraz ekonomiczny czy priorytetowy Iza Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 W-wa Arkadia - są opaski 13.06.10, 17:17 właśnie wróciłam z Arkadii. Jest dużo opasek. Pani dla mnie wyciągała z kartonu, więc chyba nową dostawę mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Czy ktośma wolne 2 różowe ?Albo jeszcze może kupić 13.06.10, 20:32 magdalenkaad@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Czy ktośma wolne 2 różowe ?Albo jeszcze może 13.06.10, 20:40 ja też chchiałabymm prosić o pomoc - zal. mi na 2 różowych i 2 niebieskich. Pytanie moje jednak jeszcze jest takie - czy 1,5 roczne dziecko w takiej opasce może śmigać? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Czy ktośma wolne 2 różowe ?Albo jeszcze może 13.06.10, 20:46 krasulas napisała: Pytanie moje jednak jeszcze jest takie - czy 1,5 roczne > dziecko w takiej opasce może śmigać? > pzdr Wiesz, ja kupiłam dla 10-cio mies. corki. Ale zdaję sobie sprawę, że raczej na rękę jej nie założę, bo wiadomo, że tak małe dziecko bierze łapki do buzi. Może na nóżkę załóż albo z tyłu o szelki zaczep - no chyba, że masz pewność, że twoje dziecko nie będzie brał rączek bo buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: Czy ktośma wolne 2 różowe ?Albo jeszcze może 13.06.10, 20:58 Pod wpływem Waszego wcześniejszego wątku podjechałam dzisiaj do Galerii Kazimierz. Było około 20 szt ale zostały tylko różowe. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka na dziś koniec zakupów 13.06.10, 21:00 byłam tylko przed południem, wieczorem nie zdąrzyłam wrócić do miasta przed zamknięciem tak więc kupione sa opaski dla dziewczyn, które zgłosiły się zaraz rano. gdybym ewentualnie wybierała się jutro dam znać albo proszę o kontakt na priv i wymienimy się telefonami iza Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: na dziś koniec zakupów 13.06.10, 21:17 no właśnie - może przypiąć w oklicach dziecka - mój syn niestety z rączki brałby do buźki! Skoro rzepy gumowe z rękawków kurtki namiętnie miętoli w buzi - pomimo moich zakazów... to Ja spróbuję jeszcze małża nakłonić na służbowy wyjazd do Krakowa, ale coś niechętnie na jazdę po galeriach się zaoptaruje... Wrr Co gorsze - za 10 dni będę już nad morzem i jestem pełna obaw plagi. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: na dziś koniec zakupów 13.06.10, 21:18 napisałam na priv ale wraca mi wiadomosc jako niedostarczona Iberka jesli to nie problem to prosiłabym o zakup 2 szt różowych , jesli nie bedzie różowych to moga być niebieskie, w zasadzie kolor obojetny daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: na dziś koniec zakupów 13.06.10, 22:22 napisałam na gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: na dziś koniec zakupów 13.06.10, 22:35 Ja wczoraj kupiłam i jestem bardzo ciekawa jak się będą sprawować. Kupiłam jedną dla 9 mies. synka i pani w sklepie powiedziała mi, że można przypiąć np. do wózka czy łóżeczka, coś tam znajdę do przypięcia. Czy korzystałyście już z nich? one na prawdę na długo wystarczają? Jeśli tak jak słyszałam (całe lato) to całkiem opłacalny zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
mala-maga Re: na dziś koniec zakupów 13.06.10, 23:57 czy to jeszcze aktualne? czy ktoś ma możliwość kupienia tych opasek? potrzebowałabym 2 różówe Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: na dziś koniec zakupów 14.06.10, 00:06 Gdybyś jechałą to bardzo proszę o info.2 różowe Ja zadzwonię i przeleję pieniądze od ręki . magda Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: na dziś koniec zakupów 14.06.10, 10:32 jeśli jechałabyś dziś to prosiłabym o dwie różowe Odpowiedz Link Zgłoś
mojecuda Re: na dziś koniec zakupów 14.06.10, 10:58 Jeżeli dałoby radę, to proszę o dwie - najlepiej różowe, ale innym kolorem też nie pogardzę. W każdym razie dwie jednakowe. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: i co wy na to? 14.06.10, 12:50 wyborcza.pl/1,75476,6894656,Skladnik_srodkow_odstraszajacych_owady_uszkadza_uklad.html Ten repelent (inaczej DEET) jest najbardziej toksyczny spośród tych, które najczęściej są w tego typu preparatach stosowane. Moim zdaniem DEET nie powinien być w ogóle stosowany u dzieci ze względu na swoją toksyczność, m.in. badania na szczurach wykazały jego niszczący wpływ na komórki mózgu. W wielu krajach ostatnio nie zaleca się w ogóle jego stosowania u dzieci (nawet u tych starszych, bo dla maluchów nigdy nie był zalecany), ponieważ wchłania się przez skórę i znane są doniesienia, że u dzieci może wywołać drgawki, toksyczną encefalopatię wątrobową, psychozy maniakalne i zaburzenia serca i układu krążenia, nie mówiąc o reakcjach nadwrażliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Mothercare_opaski - na jak długo chronią ? 14.06.10, 14:26 dzięki temu wątkowi pobiegłam dziś kupić te opaski i jakież było moje rozczarowanie gdy doczytałam na odwrocie po pierwsze niezbyt naturalny skład (no ale tu każdy wybiera sam) a po drugie długość działania takiej opaski - do 170 godzin co daje przy założeniu że co dzień od ok 19 atakują u nas komary również i nocą a dziecko moje śpi do ok 6 -7 czy opaska starczyłaby mi na ok 2 tyg - czyli wychodzi bardzo drogo... pani w sklepie przekonywała, że starcza na całe wakacje i ze absolutnie odpowiednia dla dzieci - hymmm - ciekawa jestem waszego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 14.06.10, 14:33 ja chyba bede miala w nadmiarze tych opasek(zdublowaly nam sie zakupy), wiec jak ktos jest chetny, to prosze o maila - moge sie pozbyc powiedzmy dwoch(raczej rozowych) Odpowiedz Link Zgłoś
agapk kr.kr 14.06.10, 17:01 jesli Iberka mi nie kupi , bo nie odpisywała , to jestem chetna kolor jak dla mnie obojętny jak juz bedziesz pewna ze masz nadmiar to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 14.06.10, 21:10 Jakby Pani miała więcej na zbyciu to proszę dać znać bo mi również iberka nie odpisała. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 15.06.10, 13:38 narazie nie mam nic więcej poza zakup z niedzieli iza Odpowiedz Link Zgłoś
iberka opaski będą w czwartek 15.06.10, 13:43 na dzień dzisiejszy żaden sklep ich nie ma ale będą w czwartek po południu zatem jeśli ktoś będzie chciał to kupię. Proszę tylko o informację na 100% komu, ile, kolor . Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: opaski będą w czwartek 15.06.10, 14:30 Ooo, czy mogę dopisać sie... 3 sztuki niebieskie i jedna różowa (o ile będzie nadal promocja druga 50% taniej). Mogę wcześniej przelać pieniądze, to akurat do czwartku dojdą! Odpowiedz Link Zgłoś
aniammt Re: opaski będą w czwartek 15.06.10, 14:41 Ja poprosze o zakup 2 szt w kolorze niebieskim. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: opaski będą w czwartek 15.06.10, 17:59 Tak jak pisałam we wcześniejszym mailu proszę jedną różową drugą niebieską, a jak nie będzie wyboru kolorów to proszę o obojętnie jakie. Czy dalej będą w tej promocji druga 50%? Czekam na info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: opaski będą w czwartek 15.06.10, 20:00 nie wiem jak z promocją bo nie pytałam ale raczej tak, to nowa dostawa tylko......chyba,że widząc duże zainteresowanie skończą promocję iza Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: opaski będą w czwartek 15.06.10, 20:07 Jakiej dlugosci sa te opaski?Chcialabym dla corki(12lat),raczki ma chudziutkie,ale wole dopytac. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: opaski będą w czwartek 15.06.10, 21:32 opaskę nosze ja: 30 letnia niemała kobieta i nosi mój 8 latek, chudy, drobny. One mają regulację iza Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: opaski będą w czwartek 16.06.10, 20:16 prosze o 2 w kolorze niebieskim - jesli uda ci się kupić prosze o kontakt na durajkadurajka@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
blankaz po przetestowaniu.... 15.06.10, 20:47 Przetestowałam dziś je na sobie, w południe, w ogrodzie. Miałam na jednej ręce, na drugiej utłukłam komarzycę. Na plecach już mi się nie udało i po niecałej godzinie wróciłam z dwoma ugryzieniami. Zastanawiam się, czy nie sprzedać dwóch nierozpakowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: po przetestowaniu.... 15.06.10, 21:30 U nas wieczorny spacer z opaskami przeszedł pomyślnie. Dzieci bez pokąsań. Ja bez opaski pogryziona. Zobaczymy póżniej,bo nad zalewem komary jak koniki polne Odpowiedz Link Zgłoś
lanza2 Re: po przetestowaniu.... 15.06.10, 22:40 czy to te opaski które tak zachwalacie? www.allegro.pl/item1083531778_opaska_odstraszajaca_komary_mothercare_hit.html bo zastanawiam się czy kupować Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Podobno koniec sprzedaży... 16.06.10, 17:00 Wczoraj w sklepie (Warszawa-wolapark) była dostawa i pani kulturalnie do mnie zadzwoniła i mi odłożyła-nie chciała odłożyć 10 szt. bo powiedziała, że przyszło b. mało. Ta sama pani powiedziała, że mają informację z Anglii, że już więcej dostaw nie będzie w tym sezonie... Nie wydaje się to wam bez sensu, że jest tyle chętnych, sezon się praktycznie jeszcze nie zaczął, a oni zamiast ściągnąć więcej mówią,że już koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Podobno koniec sprzedaży... 16.06.10, 17:32 A to że nie można nic dostac na komary np do prądu a i o offach i autanach nie wspomnę. Latam 3 dzień po mieście i ani w przemysłowych ani w hiper-super-martektach nie ma nic a chciałabym kupić dość pilnie bo na wyjazd na dniach raid na płyn i płytki (albo dwa urządzonka). I jak taka firma Jonhson i inne nie są w stanie dostarczyć nic do sklepów? W kilku dużych już na 100 miało być coś wczoraj i z reguły nie doszło albo dostawca sie nie oddzywa Wydaje sie komuś dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Podobno koniec sprzedaży... 16.06.10, 18:40 ale wszystko jest na allegro więc bez paniki iza Odpowiedz Link Zgłoś
mmikus Re: Podobno koniec sprzedaży... 16.06.10, 20:21 Mogę się jeszcze dopisać? Poproszę o 2 szt. niebieskie i 1 szt. różową. Mogę zapłacić od razu. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Podobno koniec sprzedaży... 16.06.10, 20:56 pewnie zapisałam i mam nadzieję,że jutro dostanę taką ilość Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Podobno koniec sprzedaży... 16.06.10, 22:56 pisałam juz pare postów wyzej ale może nie zauważyłas prosze o 3 (było 2 ale po namysle 3) w kolorze niebieskim - jesli uda ci się kupić prosze o kontakt na durajkadurajka@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
martas_sa Reduta 16.06.10, 21:37 Ja dzis kupilam w Reducie sa tylko rozowe i Pani mnie zapytala czy sie zapisywalam odpowiedzialam ze nie i zapytala ile sztuk bo bez zapisow to tylko max 2 sztuki :0 Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Reduta 16.06.10, 21:49 martas_sa napisała: > Ja dzis kupilam w Reducie sa tylko rozowe i Pani mnie zapytala > czy sie zapisywalam odpowiedzialam ze nie i zapytala ile sztuk bo > bez zapisow to tylko max 2 sztuki :0 Żartujesz???????? Normalnie jak kiedyś - towar na kartki Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 16.06.10, 23:37 Iberko, a o której jutro będziesz się wybierać na zakupy? Moje zamówienie oczywiście aktualne, mam nadzieję, że nie będzie problemów z zakupem... Odpowiedz Link Zgłoś
mala-maga Re: Mothercare_opaski na komary_kupię 17.06.10, 10:09 Iberka, pisałam kilka postów wyżej prosiłam o 2 różowe, pamiętasz o mnie? ja nie mam możliwości kupienia bo w pobliżu nie mam mothercare, także bardzo proszę, mam nadzieję że jeszcze przeczytasz mój post... Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Warszawa 17.06.10, 10:47 Wczoraj koleżaka w Warszawie kupowała, była zapisana na cztery, sprzedali tylko dwie i już bez promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Warszawa 17.06.10, 14:21 W Reducie dziś już nie ma, wczoraj były w Wola Park ale różowe i bez promocji. Na allegro jest aukcja: www.allegro.pl/item1083531778_opaska_odstraszajaca_komary_mothercare_hit.html to ta sama opaska? Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Warszawa 17.06.10, 16:19 Tak tylko te kupowane tydzień temu były ważne do grudnia. Info o promocji 2 za 30 zł było z terminem do 31.07 najwyraźniej wyczuli popyt Odpowiedz Link Zgłoś
iberka w Krakowie opasek brak :( 17.06.10, 21:08 obdzwoiłam pojechałam ale nic z tego. Opaski miały być, nie ma, może będą w dostawie za tydzien a może później dopiero iza Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: w Krakowie opasek brak :( 17.06.10, 21:45 Dzięki za dobre chęci, ja zrezygnuję z zakupu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: w Krakowie opasek brak :( 17.06.10, 21:57 ja też dziekuje ,juz kupiłam na allegro pzdr Odpowiedz Link Zgłoś