Dodaj do ulubionych

Real 40% na wybrane lego

13.04.11, 10:47
mam prośbę jak by mógł ktoś zobaczyć czy duż modeli jest przecenionych bo mam troche km i nie wiem czy warto się wybrać
Obserwuj wątek
    • women.beauty Re: Real 40% na wybrane lego 13.04.11, 14:52
      j.w
      • pln10 Re: Real 40% na wybrane lego 13.04.11, 15:56
        Byłam godzinę temu więć sprawdziłam: wszystko trzeba sprawdzać pod czytnikiem czy jest przecenione bo na regale są tylko ogólne informacje o przecenie 40% - na wybrane modele. Modeli różnych jest dość dużo, ale które podlegają promocji-nie wynika z etykietek z cenami.
        pozdr.
        • moniaj77 Re: Real 40% na wybrane lego 13.04.11, 18:28
          to już dziś można coś kupic? Jakie zestawy są objęte promocją?
          • india05 a DUPLO? 16.04.11, 15:53
            jest coś przecenione z duplo??
            • asiad13 Re: a DUPLO? 16.04.11, 16:26
              Widziałam karetkę z Duplo, po za tym nic ciekawego...
              • eesti_2005 Re: a DUPLO? 16.04.11, 18:36
                Tak samo w Szczecinie. Nie znalazłam żadnego zestawu Duplo przecenionego o 40%...
                • ophelia78 Szczecin Galaxy 17.04.11, 14:03
                  Z Duplo widziałam dużą farmę (260 zł - 40%), duże zoo i jakiś niewielki zestaw z serii Toy Story.

Poza tym głownie serie dla starszych chłopców: Atlants (?) i Star Wars
              • maksik-80 Re: a DUPLO? 16.04.11, 18:39
                Ja kupiłam dziś karmienie w zoo - zapłaciłam 143,40 po rabacie - jakby nie było wyszło taniej niż na all i bez czekania na przesyłkę.
                Wydaje mi się że było przecenione jeszcze zoo polarne i wycieczka na ryby, a chyba jeszcze wóz strażacki, ale nad "chłopięcymi" zestawami nie zastanawiałam się.
                • tweety_28 Re: a DUPLO? 16.04.11, 21:00
                  Po pierwsze dzięki za infosmile
                  W Krakowie z Duplo przecenione są m.in. następujace zestawy:
                  - karmienie w zoo,
                  - straż pożarna,
                  - samolot transportowy,
                  - polarne zoo
                  wiecej nie pamietam, ale w zasadzie wszystkie droższe zestawy były objęte promocją.

Na czytnikach niestety "wyskakuje" normalna cena ponieważ rabat naliczany jest dopiero przy kasie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka