Dodaj do ulubionych

Rabat w Smyku?

14.07.11, 14:11
Mam upatrzone coś w Smyku z normalnej oferty (nie z wyprzedaży) za ponad 200 zł i zastanawiam się czy są teraz jakieś rabaty, karty rabatowe itp.? Kiedyś widziałam w gazecie Dziecko - 15% ale wtedy nie potrzebowałam (to było z miesiąc temu). Na stronie Smyka jest informacja, że stałą kartę rabatową - 10% dostaje się przy zakupie powyżej 150 zł ale można z niej skorzystać dopiero po. Kiedyś ktoś wspominał też o rabacie -30% na kartę, orientujecie się, kiedy Smyk robi takie promocje?
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: Rabat w Smyku? 14.07.11, 14:26
      Jesli jestes z Krakowa i chcesz kupić dziś/jutro to służę moją kartąsmile Potem wyjeżdżam. A co do reguł rabatów w Smyku - chyba nie ma żadnych, czasami po prostu dają kupon do którejś z gazet... Zawsze warto też zapytac obslugi, czy dana rzecz nie mogłaby być sprzedana z rabatem, 5-10% dostaje się prawie wszędzie.
      • zebraw-paski Re: Rabat w Smyku? 14.07.11, 14:39
        Bardzo dziękuję smile Ale niestety jestem z Warszawy. Wydaje mi się, że moja koleżanka może ją mieć, podpytam, tylko, że teraz jest chyba na urlopie. A jakby ktoś coś wiedział o rabatach w Smyku to będę wdzięczna za info.
        • najlepszy_mietek Re: Rabat w Smyku? 16.07.11, 05:22
          Mam takie pytanie, czy Smyk jest naprawde taki "genialny", ze nalezy w nim kupowac czy nie znacie innego sklepu ?
          Ja szczerze mowiac bylem w innych, nawet mniejszych osiedlowych i jest tam nieraz znacznie wiekszy wybor konkretnego towaru a o cenach juz nie wspomne.

Co konkretnie chcialas kupic jesli mozna wiedziec czego nie mozna dostac w innym sklepie (osiedlowym czy internetowym) ?
          • zebraw-paski Re: Rabat w Smyku? 16.07.11, 17:13
            Jeśli Cię to tak bardzo interesuje to odpowiem szczegółowo. Chciałam kupić domek Sylvanian Families Willa ze światłem, o dziwo w Smyku jest najtaniej (229 zł a jeśli jeszcze skorzystałabym z rabatu -10% lub -15% to już w ogóle super plus bez kosztów wysyłki bo Smyk mam pod nosem). Cena w innych sklepach minimum 239 zł plus wysyłka i bez rabatu, przeszukałam internet, jeśli znajdziesz mi go w niższej cenie (nawet w Twoim sklepie osiedlowym - o ile jest w Warszawie) to podziękuję smile Myślisz stereotypowo i szablonowo, z góry zakładasz, że w Smyku WSZYSTKO jest droższe. Błąd Panie Wszystkowiedzący smile I proszę nie zwracaj się do mnie per "Wy". Bardzo generalizujesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka