magda79pn 05.09.11, 16:01 www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_21223.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharpless6 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 16:58 właśnie nie wiem czy jechać po nie(bo w jednym lumpeksie jest wymiana towaru na zimowy o tej samej godzinie), czy warto więc??? ktoś pisał, że dziecku przemokły. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 17:14 nie wiem, nigdy nie miałam, a szukam czegoś na początek zimy, z wyglądu nie podobają mi się, rok temu były chyba ładniejsze, poza tym biję się z myślami, bo kilka razy przejechałam się na tanich butach... niestety szukam od kilku dni czegoś nieprzemakalnego w roz. 34 i 40 i tańszych niż 150zł - 200zł /parę nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 17:20 w zeszłym roku kupiłam synowi podobne do tych www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-280E73FF-3CDDC7CE/lidl_pl/hs.xsl/index_21238.htm kupiłam je jako drugie i powiem wam, że byłam zadowolona, zaimpregnowałam, nie przemokły ani razy, sprawowały się fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
bo76 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 17:37 Nasze zeszłoroczne kupione jako drugie szybko awansowały jako pierwsze - po zaimpregnowaniu nie przemakały, z dodatkową skarpetą córka w największe mrozy miała ciepłą nogę, o co u niej naprawdę trudno. W tym roku biorę w ciemno. Te córkowe dla syna na podwórko zatrzymam Zeszłoroczne mieliśmy czarne z bladymi różowymi kwiatkami, trzy rzepy. Za taką cenę rewelacja. Zastanawiałam sięjeszcze nad tymi z aldika, bo wiele dziewczyn je chwaliło, ale Lidl w tym roku szybciej ma buty Odpowiedz Link Zgłoś
bo76 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 17:40 Aaa - jeszcze te chłopięce z poprzedniego linka są niższe - nasze, tak, jak te dziewczęce z tego roku - też były wyższe - trzy rzepy, wysokość mniej więcej do połowy łydki, więc śnieg nie wpadał. . Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia809 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 17:49 a warte są zakupu czy nie na zimę mrożną bez śniegu będą się nadawać?kupiła bym dla córci i syna ale w ciemno kasy nie za bardzo mi się chce wydawać po wypadła nam nie zapowiedziana płatność która mi się będzie odbijać przez dwie pensje Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 17:50 ja miałam chłopięce takie jak te granatowe ale na 3 rzepy kupione jaki drugie i były extra nieprzemokły nawet nie impregnowałam. Jak teraz mi się uda to też kupię za taką cene warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 18:03 O to mimo,że Emka ma 3 pary ecco to pewnie jeszcze babcia dokupi jej te z Lidla bo moja mama jest fanka lidla i w tamtym roku tez kupiła jej kozaki-chodziła w nich naprzemiennie z kozakami ecco i eleganckimi z Zary.Lidl sie spisal na piatke,nie impregnowalam nic,dawalam jej na snieg ale ani raz nie przemokły,nózka była sucha,nie widziałam róznicy między nimi a ecco-oprocz wyglądu-mnie te z Lidla się nie podobaly. Tak,ze jakbym nie miala tamtych ecco i chciałabym zaoszczedzic na butach to w ciemno kupiłabym te z Lidla. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 19:41 a one będą też w mniejszych rozmiarach? kupiłabym jako drugie większe (jak z pierwszych wyrośnie) dla malucha, rozm. 23-24. Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 21:21 są, ale wyglądają inaczej www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_21226.htm ten but na samym dole wygląda na chlopięcy Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 21:49 o dzięki, nie zauważyłam. Trochę brzydkie ale pomacać można, jeżeli będzie w ogóle co macać. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: będą buty w lidlu :) 06.09.11, 13:30 > Zastanawiałam sięjeszcze nad tymi z aldika, bo wiele dziewczyn je chwaliło, ale > Lidl w tym roku szybciej ma buty Te z Aldika są bardzo złej jakości, nóżka się dziecku w nich poci. Kupiłam je dla syna jako zapasowe, ale ostatecznie to ubrałam mu je może dwa razy, Mrugały w zupełności mu wystarczały, sprawdziły się w każdą pogodę i były 100 razy lepszej jakości. Już nigdy więcej się na pewno nie pokuszę na buty z Aldika, ale te z Lidla to mnie jednak trochę korcą... Ktoś może napisać jak się sprawdzają przy takiej pogodzie jak np. -15 stopni? W tamtym roku córka miała buty McArthur i przy takiej pogodzie się nie sprawdziły, stópki bardzo zmarzły córce i musiałam jej szybko kupić inne obuwie. Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 21:12 jak impregnowałaś? Ja o tym nawet nie pomyślałam a miałam (córka) takie buty i byłam bardzo zadowolona. Nie przemakały (choć moja mama kręciła nosem, że to materiał a nie skóra) Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 21:39 Hej moge zapytać czym zaimpregnowłaś je? Kupiłam w zeszłym roku już na wyprzedaży je córka nie chodziła w nich w chlapie bo akurat nie było ale na zmrożonym śniegu były ok. tedesca1 napisała: > w zeszłym roku kupiłam synowi podobne do tych > www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-280E73FF-3CDDC7CE/lidl_pl/hs.xsl/index_21238.htm > kupiłam je jako drugie i powiem wam, że byłam zadowolona, zaimpregnowałam, nie > przemokły ani razy, sprawowały się fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 19:55 potwierdzam co napisały dziewczyny. w zeszłym roku kupiłam jako drugie oprócz geoxów. i chodził w tych lidlowskich. nie przemakały, noga ciepła, nie spocona. dla mnie same plusy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia809 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 20:29 a mogę mieć do was takową oto prożbę najbliżej mam do lidla 70km a zależy mi na tych bucikach kupiła by mi któraś z was te dla córki wkładka pomiędzy 17a 18 cm to chyba 28 i dla syna wkładka pomiędzy 19 a 20cm to chyba 31 ale te numery by mnie interesowały dla dziewczynki te brązowe w serduszka a dla syna te obojętne jaki kolor ale pod warunkiem że w środku będą mieć polar albo kożuszek kaske prześle wraz z kosztami wysyłki Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: będą buty w lidlu :) 05.09.11, 21:17 A mnie przemakały te z Lidla, ale nie impregnowałam niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: będą buty w lidlu :) 06.09.11, 13:09 Ojej, ale niewyględne są te buty w tym roku W zeszłym dziewczęce mi się nawet podobały i nastawiałam się, że w tym roku kupię ale teraz mam wątpliwości.. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 08:48 Byłam i kupiłam. Jak dla mnie dużo ładniejsze niż te trekingowe co były ostatnio i muszę przyznać, że wyglądają też nie najgorzej ,nie śmierdzą, nie wylewa się klej, bardzo łatwo się zakładają, są leciutkie, mają elastyczna podeszwę. Alka zachwycona w każdym razie chociaż wybrała inny model niż mi się najbardziej podobał. Nie będą to jej jedyne buty zimowe więc myślę, że się sprawdzą bo jakby miały być głównymi to nie decydowałabym się. U nas na otwarciu dziewczęcych było malutko, chłopięcych dzikie mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
anja1980 Re: do slonko1335 12.09.11, 09:02 a możesz mi napisać jaki rozmiar kupiłaś ,te dla mniejszych czy większych dziewczynek.Moja nosi 25 ,jest trochę podziębiona i nie wiem czy jest sens targać ją do tego lidla Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: do slonko1335 12.09.11, 09:26 anja1980 napisała: > a możesz mi napisać jaki rozmiar kupiłaś ,te dla mniejszych czy większych dziew > czynek.Moja nosi 25 ,jest trochę podziębiona i nie wiem czy jest sens targać ją > do tego lidla te mniejsze sa takie sobie, ja mialam kupic siostrzenicy ale sie wstrzymalam, bo mnie nie zachwycily. swojej kupilam (ale ona ma 34-35), te wieksze fajniejsze i chlopiecych multum u mnie tez, ale za to sredio piekne Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 I ja byłam 12.09.11, 09:31 Ja o 8 przed Lidlem Ale bez problemu kupiłam dla dziewczynki te co chciałam r.31 . Wg mnie dziewczęce " szału nie robią " Ale mieliśmy rok temu i się sprawdziły doskonale dlatego kupiłam . Chłopięce wg mnie bardzo fajne Z tego co mniej więcej mierzyłam to wygląda tak : 28-ok 17 cm 29- ok 18 cm 30- ok 19 cm 31- ok 20 cm +/- 0,5 cm .... Aha ja byłam o 8 , jak wychodziłam ok 8.20 już słyszałam głosy że rozmiarów brak niektórych ... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: do slonko1335 12.09.11, 10:14 Kupowałam te dla większych dziewczynek i rzeczywiście te dla mniejszych były dużo brzydsze. W lidlu można bez problemu zwracać więc możesz jej nie targać tylko kupić jak Ci podpasują i oddać jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: do slonko1335 12.09.11, 10:21 hehe, siostra wlasnie dzwonila ze poelciala do lidla i kupila malej z tych mniejszych jednak i jej sie podobaja. jeszcze byly rozmiary wiec widac nie zeszly jakos specjalnie. ciekawa jestem czy jak pojde na normalne zakupy kolo 16 to czy beda jeszcze te wieksze dziewczece. ale glownie widzialam ze ludzie sie rzucili na kurtki i cos jeszcze, a nie na buty. i peirwszy raz widzialam kolejke przed lidlem omija mnie ta przyjemnosc bo pracuje zwykle od 7, ciekawe zjawisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: do slonko1335 12.09.11, 10:26 u nas wszyscy na buty się rzucili, kurtek nikt nie ruszał, no chyba że potem dopiero jak buty znaleźli, ja sie spieszyłam, wzięłam tylko pasujące buty i wyszłam. U nas tych dla starszych dziewczynek było wszystkiego nie więcej niż 20 par z niektórych modeli niektórych rozmiarów w ogóle nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 10:23 Kupiłam chłopięce grafitowo-bordowe. W sklepie, w którym byłam (Kraków) było trochę tych butów, ale z tego modelu w rozm. 30 tylko 3 pary, które rozeszły się kilka minut po 8:00. Syn miał buty z Lidla w zeszłym roku kupione jako zapasowe, a szybko awansowały na główną parę. Nigdy nie przemokły, stopa zawsze ciepła i syn bardzo je lubił i twierdził, ze są wygodne. Modele tegoroczne są, moim zdaniem, troszkę brzydsze, ale mam nadzieję, ze sprawdzą się równie dobrze jak w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 11:15 Ja też kupiłam grafitowo czerwone. Były najwyższe z modeli chłopięcych, a i tak moim zdaniem są odrobinę za niskie. Bardzo mi się spodobał model dziewczęcy www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_21223.htm ten grafitowy. Butki lekkie, wysokie, na 3 rzepy. Niestety mój już nie założy takich z kwiatkami, chociaż 2 lata temu ganiał w dziewczęcych hush puppies. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-julii Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 11:32 Mnie także szczęście dopisało i sporo było tych dziewczęcych w większych rozmiarach.Największych rozm.34 i 35 już nie było.Kupiłam te grafitowe,chociaż córce przypadły do gustu te brązowe.Grafitowe mają wewnątrz misia do połowy cholewki, te brązowe tylko polar po całości.Buty mega lekkie i zginają się gdzie trzeba, wysokie i regulowane rzepami.U nas jedyne, więc mam nadzieję, że zimą nie zawiodą. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 13:57 Mieliśmy w zeszłym roku identyczne jak te szare tegoroczne, na trzy rzepy. Bardzo źle się zakładały, nie wiem czy to wina niskiego podpicia czy złego uszycia, ale córka 6 latka nie była w stanie ich sama założyć. Zawsze wciskałam jej te buty na siłę. Poza tym były wygodne, choć nie nieprzemakalne. Ciekawe czy model tegoroczny został lepiej uszyty? Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 11:35 Ja kupiłam fioletową kurtkę parkę dla starszych dziewczynek. Bardzo fajna, ma wszystko czego moje dziecko oczekuje od kurtki Jest taliowana, ma osłonę pod brodą od zamka i ściągacze w rękawach. Młoda twierdzi że te rzeczy są najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 13:41 Kupiłam dla syna te czerwono-szare, wyglądają fajnie. Pozostałe nie podobały mi się, za dużo tanio wyglądającego plastiku. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 15:20 w zeszłym roku mieliśmy te i jako druga para były super, ciekawe czy w tym roku się jeszcze pojawią. bo dziś na nóżkę 25 to żadnych ciekawych dla chłopca zimówek nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
faustine Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 15:28 Kurtka bardzo fajna, też kupiłam ( ciekawe czy będzie ciepła) . Buty nieciekawe ,choć o niebo ładniejsze od tych z decathlonu Z dziewczęcych została tylko jedna para. Odpowiedz Link Zgłoś
kiediak Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 17:41 A ja kupiłam 2 pary, bo nie mogłam się zdecydować które mam wziąć. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę odsprzedać te zielonkawe z kwiatuszkami w rozmiarze 33. Koszt taki jak w lidlu +przesyłka, lub odbiór w Krakowie. Jeśli nikt się nie zgłosi to oddam do sklepu Kontakt: kiediak@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 19:37 w Lidlu niestety nie ma zwrotów. tak jak i niestety nie ma przymierzalni. Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 20:09 Mnie pani ekspedientka dziś poinformowała,ze nie ma zwrotów i nie można wymieniać!! Kupiłam też te bordo chłopięce, jak na razie jestem mile zaskoczona tymi butami, bardzo lekkie i fajniejsze niż z deichmana wydały mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 21:20 ostatnio zwracałam kurtkę softshell, kupowałam mężowi więc od razu sie pytałam o możliwość zwrotu, bo nie wiedziałam czy trafię z rozmiarem, powiedziano mi, ze do 3 dni można wymienić, a jeśli nie będzie na co to zwrócić, zwróciłam bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
aneskw Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 22:03 Mnie ekspedientka poinformowała, że od połowy lipca już nie przyjmują zwrotów Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 22:04 zależy od sklepu? dzisiaj pytałam bo bez córki kupowałam i powiedzieli że mogę wymienić albo zwrócić bez problemu jak mam paragon. Odpowiedz Link Zgłoś
lidia2 Re: będą buty w lidlu :) 13.09.11, 08:12 to ja chętnie odkupię te buty zielone rozmiar 33 podaj telefon do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: będą buty w lidlu :) 13.09.11, 08:33 hehe, ja tez wzielam dwie pary - 34 i 35, ale jeszcze nie wiem czy sprzedac te za duze czy zostawic. musze dokladnie przymierzyc corce te mniejsze i ocenic czy mi zime przechodzi. te 35 nawet nie rozpakowane Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: będą buty w lidlu :) 12.09.11, 20:45 wybrałam sie dzis, oglądałam chłopiece 35 -tki i odłożyłam- za mała rozmiarówka na moje dziecko...a ma 6 lat dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re buty w lidlu najmniejszy rozmiar?:) 12.09.11, 21:41 Może ktos pamięta czy w ubiegłym roku były buty w lidlu w rozmiarze 21/22 ?? Kurcze ja mam skleroze syka7 Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Re buty w lidlu najmniejszy rozmiar?:) 12.09.11, 22:08 na pewno były 23 bo te co wyżej linkowałam miałam dla synka. teraz niestety te fajniejsze były od 28 a ja szukam fajnych 25. liczę, że coś jeszcze rzucą przed zimą. Odpowiedz Link Zgłoś