Dodaj do ulubionych

Kurtki puchowe LEE Cooper

06.09.11, 09:34
Jaka jakość puchówek Lee Cooper? Jeszcze nigdy nie miałam ich kurtki ale z nowej kolekcji są interesujące i zastanawiam się nad kupieniem.
www.leecooper.pl/kolekcje/damska/kurtki/alice-brown#
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Kurtki puchowe LEE Cooper 06.09.11, 11:05
      nie znam tej firmy, ale dwie kurtki mi się spodobały smile a ile one kosztują?
      • koala0405 Re: Kurtki puchowe LEE Cooper 06.09.11, 11:34
        Wczoraj dzwoniłam do firmy w Częstochowie i kurtki mają być w sklepach stacjonarnych za ok. 7 dni. Równocześnie będą w sklepie internetowym ale jak już zauważyłam to ceny w internecie są znacznie niższe. Nie wiem ile będą kosztowały ale wizualnie podobają mi się /te z kapturem/.
        • magda79pn Re: Kurtki puchowe LEE Cooper 06.09.11, 11:46
          a mi się podobają te dwie bez paska smile bo jakoś nie czuję się zgrabnie gdy jestem związana w pasie wink
    • khm Re: Kurtki puchowe LEE Cooper 08.11.13, 23:57
      Kurtki puchowe są bardzo ciepłe - mam na myśli naturalny puch. Problemem może być utrzymanie ich w czystości, gdyż nie powinno się ich prać w zwykłej pralce. Najlepiej oddać kurtkę do wyspecjalizowanej firmy, która zajmuje się praniem tego typu odzieży.

Z doświadczenia wiem, że kurtki Lee Cooper cechują się dobrym wykonaniem. Od kilku tygodni noszę kurtkę z kapturem - cała jest pikowana. Jestem zadowolony. Minusem jest brak kieszonki wewnętrznej na portfel, ale można na to przymknąć oko.
      • monika_srz Re: Kurtki puchowe LEE Cooper 30.07.14, 14:11
        Zdecydowanie odradzam. Jakość jest kiepska przynajmniej dla mnie skoro na 2 kupione rzeczy obie nie wytrzymaly 4 miesiecy. Oczywiscie reklamacja i odwołanie nie zostalo uznane. Kurtka puchowa za 320zł w której suwak siada po 3-4 miesiącach ? Nigdy więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka