kora711 09.01.12, 13:29 torebki /buty promocja tyczy tylko przeceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.80 Re: w Deichmann 2 rzecz za 1/2 ceny 09.01.12, 22:51 jest cos dla dziewczynek rozm.27,28,29 i jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Re: w Deichmann 2 rzecz za 1/2 ceny 09.01.12, 23:14 W Olsztynie inaczej: przy zakupie 2 rzeczy z promocji trzecia gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Promocja jest we wszystkich sklepach 11.01.12, 08:55 Dostałam takie info: Obecnie na klientów odwiedzających sklepy Deichmann czeka miła niespodzianka – przy zakupie dwóch par przecenionego obuwia mogą spodziewać się dodatkowego rabatu w wysokości 50% na tańszą parę butów. Na otrzymanie jednej pary gratis liczyć mogą natomiast osoby decydujące się na zakup trzech par przecenionego obuwia. Styczniowe wyprzedaże to między innymi okazja do nabycia stylowych kozaków z sygnowanej przez Cindy Crawford kolekcji 5th Avenue. Obniżki dotyczą również wybranych toreb z kolekcji jesienno-zimowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Promocja jest we wszystkich sklepach 11.01.12, 09:00 Nie powiem, że się nie ucieszyłam z tej promocji, bo właśnie przyszły do sklepu zamówione kilka tygodni wcześniej białe, skórzane balerinki Elefanten. Zastanawiałam się nad rozmiarem z myślą o majowej Komunii, a dzięki tej promocji wezmę spokojnie dwie pary Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Promocja jest we wszystkich sklepach 11.01.12, 10:40 Oj chyba jednak skuszę się na dodatkowe kozaczki dla młodej Miesiąc temu zakupiłam skórzane czarne oficerki elefanten na przyszły rok i już z Panią w sklepie ustaliłam, że mogę je oddać i skorzystać z promocji biorąc jeszcze drugie kozaczki A może nawet na śniegowce się skuszę Do jutra muszę pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek77 Re: Promocja jest we wszystkich sklepach 15.01.12, 15:23 W Warszawie najczęściej trzeba kupić dwie rzeczy, a trzecia jest gratis. Kupiłam tylko jedną parę butów sportowych dla syna- i tak jestem zadowolona, bo cena 49 PLN jest całkiem fajna, jak za buty fila, o takie: www.deichmann.com/PL/pl/shop/chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/00006001060989/dzieci%C4%99ce%20buty%20sportowe.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/buty-chlopiece-polbuty Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish do: pia_ 15.01.12, 16:31 Pia, myślisz że te białe balerinki Elefanten nadają się na komunię? Nie za bardzo sportowe? U nas są i białe (59zł) i czarne (79zł), moja młoda do komunii będzie szła co prawda dopiero za rok, ale może też wezmę na zapas, bo cena b. atrakcyjna. Dwie pary zimówek w tej promocji już wzięłam... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do: pia_ 15.01.12, 17:13 One wogóle nie są sportowe, proste, białe balerinki, czarne tez są bardzo fajne. Ja kupiłam do komunii prostą, długą sukienkę z białego lnu i buty pasują doskonale. Ja osobiście nie cierpię tych bucików komunijnych a'la mała panna młoda z atłasu, z jakimiś błyskotkami, na obcasiku itp. Dla mnie dodatkowym atutem jest to, ze buty są w środku i na zewnątrz skórzane, bardzo porządnie wykonane. Za 59 zł to bedzie mozna w maju kupić jedynie balerinki lakierki lub zwykłe, ze sztucznego tworzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: do: pia_ 16.01.12, 00:05 He he, ja nawet do ślubu nie miałam "atłasowych z błyskotkami" Przekonałaś mnie, nabędę jutro pod kontem tej komunii, tym bardziej, że w przeciwieństwie do tych "typowo komunijnych", te będzie można później na codzień normalnie nosić. Cena (nawet bez tej promocji), za skórzane, mięciutkie, porządne buciki, jest naprawdę okazyjna. W Łodzi w kilku Deichmannach już przynajmniej od połowy grudnia widzę je na półkach w tych cenach (59 białe, 79 czarne) - aż się dziwię, że praktycznie nie ma nimi zainteresowania. A tę sukienkę lnianą gdzie kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do: pia_ 16.01.12, 08:40 Kupon oczywiście. U nas balerinki białe były tylko w jednym sklepie i to jedna para, ale sprowadzili mi potrzebną rozmiarówkę bez problemu (34 i 35) z tym, że napisali iz nie sa pewni czy uda im się wszystkie potrzebne rozmiary sprowadzić, bo zostały juz im pojedyncze sztuki. Moja znajoma też napisała do nich i ściąga 2 pary. Te elefanteny są dosyć duże, na razie rozmiar 34 spokojnie pasuje, ale w razie nagłego, wiosennego wzrostu stopy czeka na wszelki wypadek rozmiar większy. Myślę, ze za roku uda mi się obie pary spokojnie sprzedać na Allegro, w naszym przypadku będą słuzyły tylko do Komunii, na co dzień młoda woli nosić ciemniejsze balerinki o bardziej sportowym charakterze. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: do: pia_ 16.01.12, 09:38 No takich dużych rozmiarów to u nas też już nie ma, chociaż w połowie grudnia widziałam chyba jedne 35. Moja teraz nosi 29/30, więc takie duże nam niepotrzebne, za rok w maju myślę że 32 będą OK. Też myślę, że z późniejszą sprzedażą nie powinno być problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
elizka_n czy promocja jest nadal? 24.01.12, 09:07 wiecie może czy promocja trwa nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: czy promocja jest nadal? 24.01.12, 09:51 Dzięki.Kupiłam sobie buty zimowe,starszej córce elefanteny zimowe(wyszły za 50zł,bo były przecenione na 109)) Promocja dotyczy butów przcenionych(nie tylko zimowych,ale różnych).U nas były 2 opcje,czyli jeśli kupujesz 3 pary to trzecia najtańsza jest gratis.Jeśli kupujesz 2 pary to druga,ta tańsza za połowę ceny. Myślę,że ta promoca nadal trwa. Odpowiedz Link Zgłoś