Dodaj do ulubionych

TK max Zabrze M1 geox śniegowce 31 i 35

09.09.12, 12:16
O takie:

allegro.pl/sniegowce-firmy-geox-nowe-31-i2615138617.html
za 129 rozmiar 31 i 35
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: TK max Zabrze M1 geox śniegowce 31 i 35 09.09.12, 20:11
      o fajne!
      a byłam wczoraj i nie widziałam!
      poluję tam na damskie Huntery, ale chyba marzenia ściętej głowy (rok temu rzucili wersję z tłoczeniami za 360zł)

w bytomskiej Plejadzie jest likwidacja Baty (nie wiem jak w Silesi) i od piątku trwa wyprzedaż - 40% cała kol. od ceny na metce (super śniegowce dziecięce wypadają na 48zł, Primigi dziewczęce 21-25 po ok. 85zł)
      • syka7 Re:Krasulas 09.09.12, 22:57

Ja wczoraj byłam 12-15 w Tk M.
        I było ich sporo z 7/8 par na pewno.

A śniegowce były dla chłopaków czy dziewczyn?
        Potrzebuje 26 rozmiar i chłopięce. 17cm wkładka
        Ostatnio widziałam ładne ale w serduszka dla syna niestety odpadają.

Nie będziesz tam może byś mi kupiła jak w takiej atrakcyjnej cenie.
        jutro mąż ma wolne i chcemy jechać do Parku z dzieciakami Kamień koło Rybnika i nie po drodze mi na zakupy smile
        • krasulas Re:Krasulas 10.09.12, 07:09

dla chłopaków były do rozm.25 (pomarańcz z czerwienią i brązem), dla dziewczynek (30 i 35) w jasnym różu (ale nie powalały)

w TKMaxx byłam w sobotę rano - a towar wyładowywany jest w południe jak się nie mylęsmile

co do wycieczki - byliśmy wczoraj w Juraparku Krasiejowie - koło Ozimka, jazda na Olesno (od nas z Bytomia 80km)
          Super! Poza dinozaurami, multimedialnym muzeum 3D/jazda pociągiem, kolejnym odkrywczym punktem był batyskaf (chyba największa atrakcja dla moich dzieci) + zajefajny plac zabaw (poniżej placu zabaw są budowle drewniane , rury do zjeżdżania, plaża i wesołe miasteczko).
          Co do Rybnika... słyszałam, nie byłam... napisz jak było...
          miłego dnia
          • syka7 Re:Krasulas 10.09.12, 16:57
            Witam.
            Co do butów to niestety muszę już mieć dla młodego 26 więc kicha.
            A co do wycieczki to nie powala.

Rodzinny Park Atrakcji jest to teren prywatny obok ośrodka Mosir w Kamieniu.
            W parku znajduje się kilkanaście dinozaurów naturalnej wielkości część z nich wydaje głosy i się porusza jest możliwość odsłuchania opowiadania o nich jak żyły co jadły (słupki z guziczkami)
            Park znajduje się w niewielkim lasku nie wielka powierzchnia chodzi się w kółko, nie ma tego dużo jakby się sprężyć to ok. pół godziny wystarczy na zwiedzanie. Są tam gokarty na pedały, park linowy mały, łódź piracka - typu młot, kolejka dragon, kolejka szynowa kaczuszki- dla maluchów ale pięknie zaprojektowana sceneria. PŁATNE.
            Bezpłatne, unihokej, kręgielnia, golf, mega szachy, chińczyk gigant smile
            Z bajkowej krainy też nie ma dużo,
            chatka na kurzej nodze,
            chatka z piernika,
            Baba jaga (stara całkiem siwa) jak mój syn okrślił smile,
            kot w butach,
            smocza jama,
            jaś i małgosia,
            czerwony kapturek,
            dziadek i rzepka,
            jakiś słoń, żyrafa, parę kaczek,ślimak, krokodyl,
            piaskownica do wykopania dinozaur.
            żywe biegają lamy, kozy, kucyki,
            i pawie - ale zamknięte.
            Za całą rodzinkę (4os) dziś w poniedziałek zapłaciłam 48zł
            Można kupić tam jedzenie picie na miejscu, ceny jak na taki park cola 500ml 4,5 zł
            to w miarę możliwe smile

Ogólny wygląd pozostawia wiele do życzenia a w szczególności ubikacje sad
            były masakryczne budynek ok ale wewnątrz spelunka.
            Pozdrawiam.

syka7 Zabrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka